Σοκάρει ο Μίλτος Μακρίδης: «Ξύπνησα ένα πρωί και έμαθα πως κάποιος μου έκλεψε όλα τα χρήματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Γκούντ και την δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (04/12) ο Μίλτος Μακρίδης.

Ο παρουσιαστής, που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και στην οικονομική καταστροφή που υπέστη, όταν κάποιος κατάφερε να του κλέψει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Δεκάδες φορές ένιωσα πισώπλατες μαχαιριές και ήταν ένας από τους λόγους που έκανα πίσω. Μου συνέβη και ένα θέμα στην προσωπική μου ζωή πριν από

καμιά 20αριά χρόνια και τραβιόμουν τόσα χρόνια στα δικαστήρια. Δεν μπορούσα να δίνω δυο μάχες παράλληλα».

«Ξυπνήσαμε ένα πρωί και ένας τύπος μάς είχε κλέψει ατελείωτα χρήματα. Μου στοίχισε πολύ. Έκανα ψυχοθεραπεία επτά χρόνια για να μπορέσω να αντέξω τη διαδικασία των δικαστηρίων. Ξεκίνησαν αυτά τα πράγματα όταν ήμουν 33 χρονών και ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είμαι 53 χρονών. Δεν έκανα οικογένεια αν και αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά», είπε ο Μίλτος Μακρίδης και συνέχισε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα:

«Υπήρχαν τηλεοπτικές προτάσεις, ελάχιστες βέβαια, το τελευταίο διάστημα για πράγματα με τα οποία όμως δεν είχα καμία σχέση. Ίσως να επέλεγα αυτό το οποίο θα με έκανε να πιστεύω ότι θα ντρέπομαι λιγότερο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά : «Μου γύρισε το μάτι, ήταν πολύ σοβαρό ψέμα»

Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα: «Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία του»

Κατερίνα Καραβάτου: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής με την εξομολόγηση για την μητέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα