Σοφίνα Λαζαράκη: «Δεν πάω στις οντισιόν με το επώνυμο της μητέρας μου»

Η Σοφίνα Λαζαράκη κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη νέα σειρά του Ant1, «Παρθένα Ζωή» και μίλησε στη Real για το νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

«Η Ζωή είναι ένα πλάσμα σύγχρονο. Το γεγονός ότι έχει επιλέξει να είναι παρθένα είναι δικαίωμα της. Πολλές κοπέλες περιμένουν να έρθει η κατάλληλη στιγμή στη ζωή τους. Για να συμβεί αυτό κι εγώ άργησα να το κάνω. Είναι καλλιτεχνική φύση, ασχολείται

με τη φωτογραφία και θέλει να σπουδάσει στο Λονδίνο. Απλά επειδή ο πατέρας της είχε φύγει από το σπίτι, όταν εκείνη ήταν σε μικρή ηλικία και έχει μεγαλώσει με τη μαμά και τη γιαγιά της είναι πολύ συγκρατημένη στο θέμα του σεξ. Θέλει να βρει τον κατάλληλο άνδρα και να νιώσει έτοιμη την πρώτη φορά. Τα παιδιά της γενιάς μου πλέον βιάζονται να μεγαλώσουν, οπότε βιάζονται να ολοκληρώσουν και τις σχέσεις τους. Η παιδικότητα χάνεται πολύ πιο νωρίς από ό,τι γινόταν στο παρελθόν» εξήγησε η Σοφίνα στη Real και συνέχισε για τα γυρίσματα:

«Η παραγωγή επικοινώνησε με τη μητέρα μου και ζήτησαν το τηλέφωνο μου για να με καλέσουν σε ακρόαση. Πέρασα από πολλές οντισιόν μέχρι να πάρω τον ρόλο. Πάω πάντα μόνη μου στις οντισιόν, γιατί υπάρχουν πολλές γλώσσες που λένε πως παίρνω τη δουλειά λόγω της μητέρας μου. Εγώ εμφανίζομαι με το επίθετο μου, Λαζαράκη, δεν πάω ως Μηλιαρέση και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχω τη μαμά μαζί μου. Βέβαια, μόλις πήρα τον ρόλο Και το είπα στους γονείς μου. Πέταξαν και οι δύο από τη χαρά τους γιατί μπήκα σε μια σειρά και δεν εννοώ την τηλεοπτική αλλά το ότι πλέον ξέρω τι θα κάνω στη ζωή μου, έχω ένα πρόγραμμα. Η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα είναι πολύ ωραία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι μαζί με την Τζένη Μπότση, τη Μυριέλλα Κουρεντή, τον Αποστόλη Τότσικα, τον Δάνη Κατρανίδη. Δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ να δω κι εγώ το πρώτο επεισόδιο μαζί με τον κόσμο τη Δευτέρα στις 18 του μήνα»
Keywords
Τυχαία Θέματα