Σοφία Λεοντίτση: Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα στις μέλλουσες μανούλες

Η Σοφία Λεοντίτση κρατάει εδώ και μερικές ημέρες στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Τόλη Χριστοφοράκη!

Η γλυκιά μανούλα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε αυτή τη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της, στην οποία τον θηλάζει.

Μάλιστα, η πρώην

παίκτρια του «My Style Rocks» θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες ή μέλλουσες μανούλες με αφορμή την σχετική της δημοσίευση.

View this post on Instagram

A post shared by Σοφία Λεοντιτση-Χριστοφοράκη (@sofia.leontitsi)

«Τίποτε δεν είναι μόνο εύκολο ή μόνο δύσκολο! Βιώνω κι εγώ ότι βιώνετε πολλές μανούλες ή μέλλουσες μανούλες που μου στέλνετε μηνύματα! Έκλαψα κ εγώ λύγισα κ εγώ πόνεσα κ εγώ. Είναι όμως η πιο γλυκιά υπομονή που μπορεί να κάνει μια γυναίκα! Δεν θέλει φόβο και απόγνωση λοιπόν.

Την ευλογία στη ζωή σας να την απολαμβάνετε να μην την φοβάστε! Κάντε απλή τη ζωή σας και κυρίως κάντε μέχρι όσα αντέχετε για να είστε ευτυχισμένες!! Αυτό χρειάζονται τα παιδάκια σας πάνω απ όλα! Έχετε καταφέρει το πιο δύσκολο να θυμάστε, το να είστε μαμά», ήταν το μήνυμα που έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση.

Διαβάστε ακόμα:

Πένυ Σκάρου: Η αντίδραση της οικογένειάς της όταν έμαθε για τη σχέση της με γυναίκα

Τραϊάνα Ανανία: «Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε έξι μήνες»

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να προσέβαλε σερβιτόρο -«Δεν είναι δυνατόν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα