Σοφία Χατζηπαντελή: Έτσι ο Δημήτρης Σκουλός «πρόδωσε» τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» -Φωτογραφία

Πριν από μερικά 24ωρα η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός, καθώς θα αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του «My Style Rocks». Μπορεί μέχρι στιγμής ο ΣΚΑΪ να μην έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα, όμως η συμμετοχή του γνωστού μοντέλου στην εκπομπή μόδας είναι γεγονός.

«Άκουσα τις φήμες για το “My Style

Rocks” αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω αν θα το κάνω ή όχι. Πριν από δύο μήνες άκουσα για πρώτη φορά αυτό το πρόγραμμα και τώρα το παρακολουθώ στο Youtube. Έχω πορωθεί», ήταν τα πρώτα λόγια της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» κατά την άφιξή της στην χώρα μας.

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το «Shopping Star» είπε πως «είναι κούκλα και αυθεντική. Την έβλεπα στο πρόγραμμα και μου άρεσε πολύ. Δεν την έχω γνωρίσει ποτέ μου, μου αρέσει όσα λέει και είναι εκπληκτική. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εγώ στην κριτική επιτροπή. Αν είναι καλή ημέρα, θα είμαι καλή, αν είναι κακή ημέρα θα είμαι αυστηρή».

Μπορεί πάντως ο  ΣΚΑΪ να μην έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον ρόλο της στο «My Style Rocks» και εκείνη να κρατά χαμηλό προφίλ ακόμα λόγω αυτού, όμως ο Δημήτρης Σκουλός «πρόδωσε» το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο πλάι εκείνου και του Στέλιου Κουδουνάρη στην εκπομπή μόδας, αφού ανέβασε μια φωτογραφία από τα πρώτα γυρίσματα και την έκανε tag.

«Καλή μας αρχή», έγραψε ο γνωστός φωτογράφος στο σχετικό InstaStoy που έκανε.

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ήμουν ζωντανή νεκρή, έκλεινα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε μια κόλαση»

Ναταλία Γερμανού: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Secret Song»

Τάσος Λέκκας -Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με τον ρόλο μου στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα