Σμαράγδα Καρύδη: «Είχαμε πρόταση να κάνουμε σειρά μαζί με τον Θοδωρή αλλά…»

Συνέντευξη στο Tv Έθνος παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε πρόταση να κάνει μια νέα σειρά μαζί με τον σύντροφο της, Θοδωρή Αθερίδη ομως δεν προχώρησε.

«Είχαμε πρόταση να κάνουμε σειρά μαζί με τον Θοδωρή. Δεν προχώρησε. Η βασική επιλογή, όμως, έχει να κάνει με το σενάριο. Αν είναι καλό, είτε θα το κάνουμε μαζί με τον Θοδωρή είτε δεν θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, μίλησε για

την σεξουαλική παρενόχληση και αποκάλυψε εάν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο: «Οχι. Πλέον υπάρχει μια υστερία πως οποιοσδήποτε σε φλερτάρει θεωρείται παρενόχληση. Οι άνθρωποι θέλουν να φλερτάρουν. Παρενόχληση είναι να απειληθείς να ενδώσεις στον χώρο της δουλειάς από κάποιον ανώτερο με εκβιασμό, π.χ., απόλυσης. Η παρενόχληση είναι, λοιπόν, κάτι το πολύ συγκεκριμένο».

Τέλος, εξομολογήθηκε αν θα μπορούσε να καθίσει στην θέση ενός κριτή σε talent show: «Μου το έχουν προτείνει. Αν και δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, νομίζω ότι δύσκολα θα το έκανα. Δεν μου αρέσει να κρίνω, πόσω μάλλον όταν πρέπει να το κάνεις σε μια στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα