sloggi Wow Comfort: Βρήκαμε τα νέα εσώρουχα που θα σε κάνουν να φωνάξεις «Wow»!

Ήμουν και εγώ ένα από τα κορίτσια που ανυπομονούσα να φορέσω το πρώτο μου σουτιέν και να γίνω γυναίκα, αφήνοντας πίσω μου μια για πάντα το παιδί. Ακόμα θυμάμαι την καθοριστική εκείνη στιγμή που με είχε πάρει από το χέρι η μαμά μου και είχαμε βγει στα μαγαζιά για shopping. Μια υπέροχη ιεροτελεστία που είχε τελειώσει γρήγορα, αφού είχα βρει πολύ εύκολα τον καθημερινό μου σύντροφο.

Τα πράγματα όμως έχουν πια αλλάξει, αφού με το πέρασμα του χρόνου, το σουτιέν έγινε για μένα, όπως σίγουρα και για πολλές από εσάς, συνώνυμο της ενόχλησης. Αφήστε που η έρευση του σωστού μεγέθους και σχεδίου, σε συνδυασμό με την άνεση, αποτελεί τον μεγαλύτερό μου Γολγοθά -ναι, έχω μεγάλο στήθος και τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Γι’ αυτό και μέχρι πρόσφατα, η πρώτη κίνηση που έκανε κάθε φορά που έμπαινα σπίτι μου ήταν να το βγάλω, να το πετάξω και να ανασάνω γεμάτη ανακούφιση. Μέχρι που ανακάλυψα ένα σουτιέν που ξεχνάω ότι το φοράω και αυτό είναι φυσικά είναι κάτι που μια λέξη το χαρακτηρίζει, το… «Wow»!

Ανήκει στο αγαπημένο μου brand sloggi, που λες και κάθε φορά ακούει τις ανάγκες μου και τις ικανοποιεί. Η νέα σειρά του Wow Comfort εγγυάται στήριξη αλλά και ανάλαφρη αίσθηση, με μια σειρά από καινοτόμα σουτιέν που προσαρμόζονται στις κινήσεις του σώματός άψογα χωρίς στιγμή να με σφίγει ή να με πιέζει.

Γι’ αυτό ευθύνονται οι πρωτοποριακές sloggi Comfy Cups, δηλαδή cups που διαθέτουν το ειδικό, καινοτόμο πλέγμα Flexi Mesh αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας.

Από τη σειρά αυτή ξεχωρίζω και το push up σουτιέν που εγγυάται μια σαγηνευτική εμφάνιση, ένα σέξι ντεκολτέ και μια απίστευτη τόνωση της αυτοπεποίθησης -ναι, όταν νιώθουμε τέλεια και σίγουρες το περνάμε και στους άλλους. Για ένα μάλιστα πιο ολοκληρωμένο look έχω αποκτήσει και τα αντίστοιχα σλιπ και τα φοράω καθημερινά κάτω από όλα τα ρούχα μου.

Ανυπομονώ μάλιστα να έρθει και το καλοκαίρι και να αποκτήσω κομμάτια σε τέλειες αποχρώσεις, με ή χωρίς δαντέλα από τις σειρές Evernew και Evernew Lace, αλλά και για μεγαλύτερη άνεση τα items της σειράς 24/7 Cotton & 24/7 Cotton Lace, με μεταξένια βαμβακερή αίσθηση.

Εκτός μάλιστα από τις γνωστές και τις φίλες μου που δεν σταματώ να τους λέω πόσο ενθουσιασμένη είμαι με το brand sloggi, σκέφτομαι να κάνω και το σύντροφό μου να τα αγαπήσω, αγοράζοντάς του από τις σειρές Avenue, Basic Soft και οι best selling Match και Start, σλιπάκια που θα τον ξετρελάνουν.

Θες να δεις κι άλλα κομμάτια της συλλογής sloggi Wow Comfort; Τσέκαρε το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί:

The post sloggi Wow Comfort: Βρήκαμε τα νέα εσώρουχα που θα σε κάνουν να φωνάξεις «Wow»! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα