Σημερινές προβλέψεις Κυριακή 6 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Πρόκειται για μια παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική μέρα, ειδικά για διακοπές και αθλητικές εκδηλώσεις. Θα απολαύσετε την φιλία και θα μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον με όσους αγαπάτε.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Εξακολουθείτε να είστε απασχολημένοι με το σπίτι και την οικογένεια. Παρ ‘όλα αυτά, σήμερα σκεφτόσαστε την κατεύθυνση της ζωής σας. Είναι αυτή που θέλετε να πάτε; Ακολουθείτε τους δικούς

σας στόχους ή τους στόχους κάποιου άλλου;

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Σήμερα σας προτείνουμε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσετε μια περιπέτεια! Ιδανικά – ταξιδέψτε κάπου. Κάντε ένα σύντομο ταξίδι. Συζητήστε με ανθρώπους. Επισκεφτείτε ethnic εστιατόρια. Πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε πάει ποτέ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τα χρήματα είναι πολλά. Έχετε επικεντρωθεί στα κέρδη, τις ταμειακές ροές και τις μεγάλες αγορές που πολλές από αυτές δεν τις έχετε ανάγκη. Σας συμβουλεύουμε να ξοδεύετε με μέτρο και να αποταμιεύετε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου εστιάζετε στον εαυτό σας, κλείνεστε στο σπίτι σας και βάζετε σε τάξη και σε σειρά τις προτεραιότητές σας. Ναι, ο χρόνος με τον εαυτός σας είναι πολύτιμος και εσείς έχετε εξαιρετική σχέση μαζί του.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Θέλετε να χαλαρώσετε σήμερα. Κάντε μια λίστα με όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και σιγά σιγά πραγματοποιήστε τα. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι ευκολότερη και καλύτερη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά, μέχρι τα φιλικά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αυτή είναι μια τέλεια ημέρα για να απολαύσετε κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι, ξεκούραση στην παραλία, αθλητικές εκδηλώσεις, τέχνες, ταινίες, παιχνιδιάρικες στιγμές με παιδιά και ρομαντικά τετ α τετ.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Τα αφεντικά σας συνεχίζουν να σας θαυμάζουν για τη δουλειά και το χαρακτήρα σας. Ωστόσο, πρέπει να πάρετε μια αναπνοή. Αυτή είναι η ιδανική μέρα για ξεκούραση και χαλάρωση στο σπίτι και επαφή με πρόσωπα που αγαπάτε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Κάτι περίεργο θα συμβεί που θα σας αναστατώσει. Έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο που θα το μάθετε όμως έγκαιρα. Οι φίλοι σας βρίσκονται πάντα δίπλα σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Οι οικονομικές διαφωνίες και τα θέματα χρημάτων βρίσκονται στο μυαλό σας σήμερα. Ξεχάστε τον ανταγωνισμό και τις διαφορές με τους συναδέλφους σας στη δουλειά και σκεφτείτε λογικά.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Σήμερα η Σελήνη μπορεί να σας φέρει κάποια επιπλέον καλή τύχη, αλλά σας κάνει επίσης να αναλογιστείτε όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Είστε ευχαριστημένοι με όλα ή όχι; Σκεφτείτε και κατόπιν απαντήστε.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Από τη μία θέλετε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Από την άλλη θέλετε να βγείτε και να απολαύσετε καλές στιγμές με φίλους σας. Αυτό σημαίνει ότι πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες σήμερα. Τι θα επιλέξετε; Ίσως λίγο από όλα.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα