Σία Κοσιώνη -Κώστας Μπακογιάννης: Η αποκάλυψη για την επεισοδιακή πρώτη τους συνάντηση

Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ ήταν σήμερα (06/02) η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε το παρασκήνιο από την πρώτη τους γνωριμία.

Στη αρχή, η Σία Κοσιώνη

είπε για τη σχέση τους: «Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας. Ισχύει ότι έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, αυτό συμβαίνει όμως στα περισσότερα ζευγάρια. Σε εμάς ίσως είναι λίγο χειρότερο. Εγώ κάθομαι τα Σαββατοκύριακα, ο Κώστας δουλεύει. Τον καταλαβαίνω όμως… Δεν έχω καλύτερο από το να πάμε κάπου οι δυο μας ένα βράδυ… Το να είμαστε οι δυο μας με χορταίνει όσο τίποτα. Είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάμε και αυτό για μένα είναι σημαντικό».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρώτης τους γνωριμίας: «Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο σύζυγός της, λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα 6/2

Μαρία Πρωτόπαππα -Σασμός: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα»

Γιάννης Κρητικός για YFSF: «Πήρα στην παραγωγή και τους είπα “ντροπή σας”»

Keywords
Τυχαία Θέματα