Σάκης Τανιμανίδης: Οι προβλέψεις του για το Survivor 2 και το ασύλληπτο νούμερο αιτήσεων

Μια φωτογραφία με τους παίκτες της θρυλικής ομάδας Euro του 2004 και τον Σάκη Τανιμανίδη ήταν αρκετή για να ”φουντώσει” τις φήμες για συμμετοχή τους στο Survivor 2.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People και τη Σόνια Καζόνι ξεκαθαρίζει την κατάσταση: «Καταρχήν, αυτό ήταν ένα αστειάκι. Και το λέω γιατί πολλά από αυτά που βλέπουμε στα social media

κάποιοι τα παίρνουν σοβαρά. Σίγουρα είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχουμε άποψη για το ποιοι είναι κατάλληλοι για παίκτες, αλλά δεν είμαι ο παραγωγός. Φέτος, έχω την αίσθηση πως θα ξεπεράσουμε τις 100.000 αιτήσεις. Μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει κανένα όνομα, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι με τόσο πολλές αιτήσεις οι παίκτες που θα επιλεγούν θα είναι Champions League και τα αγωνίσματα σε άλλο επίπεδο».

Ποιές είναι οι προβλέψεις του όμως για το Survivor 2 και κατά πόσο πιστεύει ότι θα έχει την ίδια τηλεοπτική επιτυχία; «Και στο πρώτο, αν μου έλεγες να κάνω μια πρόβλεψη, θα έπεφτα πολύ έξω. Οπότε και φέτος δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω πρόβλεψη. Όπως, όμως, ο κόσμος δεν βαριέται ποτέ να βλέπει ποδόσφαιρο και αθλητικά γεγονότα, έτσι και το Survivor, επειδή είναι κυρίως ένα αθλητικό σόου –ό,τι συμβαίνει γυρίζει γύρω από την απόδοση των παικτών στα αγωνίσματα–, νομίζω πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και φέτος, όπως συμβαίνει και στην Τουρκία, όπου παίζεται για 11η σεζόν», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα