Σάκης Τανιμανίδης: Η αλήθεια για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη

Καλεσμένος στο «Πρω1νό» του ANT1 ήταν το πρωί της Τετάρτης (1/2) ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το «Dragon’s Den», ενώ αποκάλυψε και πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Για τις σχέσεις του σήμερα με τον Γιώργο Μαυρίδη: «Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε.

Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, ποτέ δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα την Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε.

Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω “γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει;” Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ.

Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε ξαναμιλήσει στο τηλέφωνο. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ. Εγώ τον κάλεσα, γιατί ήθελα να τον καλέσω. Τον ήθελα εκεί, το ήθελε και αυτός και ήρθε», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μιλώντας για το «Dragons’ Den», ο Σάκης Τανιμανίδης ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα όταν του αποκάλυψε πως οι πέντε Dragons δεν πληρώνονται για την παρουσία τους στην εκπομπή.

«Οι Dragons δεν πληρώνονται ούτε ένα ευρώ. Τους δίνεται η ευκαιρία να σταθούν μπροστά σε επίδοξους επιχειρηματίες και ωραίες επενδυτικές ευκαιρίες, να επενδύσουν τα λεφτά τους και να βγάλουν χρήματα. Άρα δεν πληρώνονται. Οι επενδύσεις έχουν ρίσκο. Για τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν τα χρήματα σημασία. Σημασία έχει αυτό το ταξίδι του επιχειρείν. Αυτή η διαδικασία, η στρατηγική που θα σκεφτούμε σε γεμίζει. Γενικότερα δεν υπήρχε πολύ μεγάλη δυσκολία να τους πείσω. Ο Βαφειάς όταν του το είπα, μου απάντησε μου αρέσει να το κάνουμε. Ο πιο δύσπιστος ήταν ο Πολ Ευμορφίδης. Δεν του αρέσει η τηλεόραση, η έκθεση. Πριν έρθω εδώ μου έλεγε πόσο χαρούμενος είναι που το κάνει», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο έτοιμη είσαι να κάνεις σχέση;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξομολογείται τις αγωνίες που είχε για τον γιο της στην εγκυμοσύνη

Keywords
Τυχαία Θέματα