Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Για δεντροφύτευση με τις δίδυμες κόρες τους

Πολύ ξεχωριστό ήταν το σημερινό πρωινό για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, αφού πήγαν για δεντροφύτευση με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Ο παρουσιαστής και η επιχειρηματίας μπορεί να έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητά τους, ωστόσο η οικογένειά τους αποτελεί προτεραιότητα και πάντοτε αφιερώνουν χρόνο σε αυτήν.

Οι δυο τους είναι πολύ δραστήριοι γονείς και συνεχώς προσπαθούν να καταπιάνονται με διαφορετικά πράγματα και να απασχολούν τις κόρες τους με δημιουργικούς και εκπαιδευτικούς τρόπους.

Το πρωί του Σαββάτου 11/3, μικροί και μεγάλοι

έγιναν ένα με τη φύση, φυτεύοντας δέντρα στην περιοχή του Νέου Βουτζά. Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα τους.

Τα κορίτσια καταχάρηκαν τη διαδικασία και παρακολούθησαν με προσοχή τόσο τους γονείς τους όσο και τους υπόλοιπους πολίτες να φυτέψουν τα δέντρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Σήμερα, με αφορμή τη βάφτιση των κοριτσιών μας, διοργανώσαμε με τη @we4all_official μια δεντροφύτευση στο Νέο Βουτζά! Ήταν μια τόσο όμορφη μέρα! Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε και μαζί φυτέψαμε πολλά δέντρα και περάσαμε ένα ξεχωριστό πρωινό», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Παππά: Το φιλί στο στόμα στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του

 Βασίλης Μπισμπίκης: Απαντά πρώτη φορά για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στη Βανδή

 Ιωάννα Μαλέσκου: Γυμνάζεται στον 8ο μήνα της κύησης και μας δείχνει το σώμα της

Keywords
Τυχαία Θέματα