Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» την ολέθρια σχέση μίσους και πάθους με τον Μάνο

Η υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών και τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης, αφού σε καθημερινή βάση νέα στοιχεία βλέπουν το φως τη δημοσιότητας.

Το πρωί της Κυριακής 10/4, η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παρουσίασε κάποιες αναρτήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης στο προφίλ της στο Facebook

που «φωτογράφιζαν» την ολέθρια σχέση μίσους και πάθους που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν πολύ ενεργή στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης και οι αναρτήσεις της ήταν γεμάτο νόημα.

Περίπου 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας το 2014, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναρτά στο λογαριασμό της το τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου, «Μέχρι το τέλος».

Λίγο αργότερα, στις 11 Ιανουαρίου δημοσιεύσει: «Τη γυναίκα που στα έχει δώσει όλα, και έχει πάρει ως αντάλλαγμα κάτι σκόρπιες αδιαφορίες και ακυρωμένα όνειρα να τη φοβάσαι. Συνήθως ξαναγεννιέται από τις στάχτες της και διεκδικεί τα πάντα από τον πιο αυστηρό κριτή της. Τον εαυτό της».

Στις 26 Μαΐου της ίδιας χρονιάς αναφέρει ότι: «Το πιο σημαντικό έργο που μπορεί να κάνει ένας πατέρας για τα παιδιά του είναι να αγαπάει τη μαμά τους».

Στις 14 Φεβρουαρίου το 2015 αναφέρει στο λογαριασμό της: «Καρδούλες, αρκουδάκια, σοκολατάκια και το κέρατο πάει σύννεφο». Λίγες ημέρες νωρίτερα ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της για την εγκυμοσύνη της.

Πριν κλείσει μήνας από τη γέννηση της Μαλένας, έγραψε στο λογαριασμό της: «Στους δύο τρίτος δε χωρά. Όμως πάντα υπάρχει μια κ@@@@@@@ που δεν ξέρει να μετράει».

Το Σεπτέμβριο του 2018, σημειώνει ότι: «Η θλίψη προκαλείται από τη νοημοσύνη. Όσο πιο πολύ καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, τόσο πιο πολύ εύχεσαι να μην είχες καταλάβει».

Στις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, η Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσιεύει ένα σκίτσο και σημειώνει: «Ο άνδρας δεν μπορεί να δει το φίδι που δαγκώνει τη σύζυγό του και η γυναίκα δεν μπορεί να δει τον ογκόλιθο στην πλάτη του συζύγου της. Μερικές φορές ένας άνδρας δεν μπορεί να δει τον πόνο που βιώνει η σύζυγός του, και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν την πίεση που οι άνδρες αισθάνονται καθημερινά».

Δείτε το βίντεο της πρωινής εκπομπής του Mega:

Διαβάστε ακόμα:

 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor: «Σημείο σταθμός αυτό το ταξίδι για μένα, επιτέλους συστηθήκαμε»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώην σύντροφός της αποκαλύπτει – «Ο Μάνος την έπιασε στο κρεβάτι με άλλον άνδρα»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφίες από το κελί της 33χρονης – Τι ζήτησε να της πάνε οι συγγενείς της

Keywords
Τυχαία Θέματα