Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι σοκαρισμένη με το πόρισμα, ανησυχεί μήπως βρεθεί η αδερφή της κατηγορούμενη»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής T-live και αποκάλυψε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η 33χρονη μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για  τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου – που κατηγορείται ήδη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας – φαίνεται πως έχει αναστατωθεί πολύ με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς περίμενε πως θα είναι διαφορετικά. Παράλληλα, η ίδια εξέφρασε την ανησυχία της και για την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, αφού φοβάται μη βρεθεί

και εκείνη αντιμέτωπη με κάποια κατηγορία.

«Είναι σοκαρισμένη, τρομαγμένη, απορημένη γιατί δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα επαληθευτούν οι φήμες που υπήρχαν και ότι θα βγει ένα πόρισμα που θα αναφέρεται σε δολοφονική ενέργεια στα δύο πρώτα της παιδιά. Η ίδια λέει ότι δεν έχει κάνει καμία τέτοια πράξη, όπως το ίδιο λέει και για τη Τζωρτζίνα. Αφού κληθούμε από την ανακρίτρια, θα πάρουμε αντίγραφα της δικογραφίας και από εκεί και πέρα είναι δουλειά ιατροδικαστών κι άλλων επιστημόνων», εξήγησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Στο πώς αντιμετωπίζει τις νέες κατηγορίες που της προσάπτουν, ο ίδιος είπε: «Το αντιμετωπίζει όπως πλέον αντιμετωπίζει και την πρώτη κατηγορία, με κάποιου είδους στωικότητα. Περιμένει ότι η αλήθεια θα φανεί στο τέλος. Απλά πίστευε ότι πλέον φτάναμε κοντά σε ένα αίτημα αποφυλάκισης για το θέμα της πρώτης δικογραφίας».

Αναφερόμενος στην αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας σχολίασε: «Ανησυχεί πολύ με το κλίμα που επικρατεί με την αδερφή της να βρεθεί υπόδικη ή κατηγορούμενη για το ένα ή το άλλο αδίκημα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω»

 «Το Νησί των Μυστικών»: Μια εμπνευσμένη παράσταση με ελεύθερη είσοδο για όλους

Μαρία Κίτσου: «Στην πρώτη πρεμιέρα μου στο θέατρο έχασα τον πατέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα