Ρένα Μόρφη: «Ζήτησα την άδεια του άντρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (4/3) η Ρένα Μόρφη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο, Δέσποινα Τσόκου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν λίγους μήνες, εξήγησε -μεταξύ άλλων- γιατί δεν θέλει να μιλάει για το πως βιώνει τη μητρότητα, γιατί δεν τη φοβίζει η δημόσια κατακραυγή και γιατί θα δεχόταν πρόταση για να συμμετέχει ως κριτής σε κάποιο talent show.

«Έχω δεχτεί προτάσεις να βρεθώ

σε talent show. Θα το έκανα, δεν έχω κόμπλεξ», δήλωσε στην αρχή η Ρένα Μόρφη.

«Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά τους. Για μένα μου φαίνεται μεγάλη ευθύνη να πάρω μια τέτοια απόφαση, να μιλάω για το παιδί μου. Ζήτησα την άδεια του άντρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επιπλέον, ανέφερε πως η δημόσια κατακραυγή είναι κάτι που δεν την φοβίζει: «Δεν με φοβίζει η δημόσια κατακραυγή. Αν κάνω κάτι κακό, δικαίως να την υποστώ. Δεν πιστεύω στα λαϊκά δικαστήρια. Από την άλλη, η cancel culture έχει αλλάξει προς το καλύτερο βασικά πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Διονυσία Γεωργιάδου: Η σύντροφος του Πάνου Νάτση στην πρώτη της βραδινή έξοδο μετά τον θάνατό του

Ιλάειρα Ζήση: Ετοιμάζει την πρώτη της κολεξιόν με ρούχα

Μαίρη Συνατσάκη: Η αποστομωτική απάντησή της για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Keywords
Τυχαία Θέματα