Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

Είσαι στα 40 και ξεκίνησες να βγαίνεις ραντεβού με σκοπό να βρεις μια νέα σχέση που θα σε καλύπτει και με την οποία θα πορευτείς στη ζωή σου από εδώ και στο εξής; Οι 4άρηδες με τους οποίους θα βγεις είναι μια κατηγορία αντρών που πρέπει να προσέξεις. Κάποιοι θα γίνουν εκπληκτικοί σύντροφοι και κάποιοι…θα σου δώσουν σημάδια που πρέπει να προσέξεις για να μην μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν θέλεις.

Πότε να φύγεις μακριά…

#1. Αν τους αρέσει το δράμα..

Μιλάνε συνέχεια για πολιτική και για όλα τα θέματα του βραδινού δελτίου ειδήσεων; Αυτοί οι άνθρωποι αγαπάνε το δράμα και μαζί τους είναι πιθανό να μην περάσεις πολύ ευχάριστα.

#2. Αν δεν τους αρέσει να έρχονται σε αντιπαράθεση…Οι αντιπαραθέσεις σε μια σχέση δείχνουν υγεία γιατί αποδεικνύουν πως υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσα στο ζευγάρι.

#3. Αν κάνουν συνέχεια πλάκα και δεν μιλάνε ποτέ σοβαρά…Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση αλλά αν ο καλός σου κάνει μόνο πλάκα και δεν μιλάει ποτέ σοβαρά και με ειλικρίνεια τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

#4. Αν δεν μπορεί να ανοιχτεί… Αν ακόμα και στα 40 του αυτός ο άντρας δεν μπορεί να γίνει ευάλωτος και να σου ανοιχτεί…δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ.

#5. Αν νευριάζει εύκολα… Σε αυτή τη φάση της ζωής σου σίγουρα δεν θέλεις κάποιον δίπλα σου που να νευριάζει με το παραμικρό. Είσαι σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου, νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και θέλεις δίπλα σου κάποιον που να είναι ήρεμος, να σε κάνει να γελάς αλλά να είναι ταυτόχρονα ειλικρινής απέναντί σου.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα