Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/4

5 ημέρες στο Πρω1νό, 5 διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου αυτής της εβδομάδας;

Δευτέρα 17/4

H μόδα σας ανεβάζει τη διάθεση, σας γεμίζει χαρά και σας βοηθάει, ακολουθώντας τα τελευταία trends να βγάλετε στην επιφάνεια την girly πλευρά σας, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ. Ακριβώς όπως έκανε σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα υπέροχο φόρεμα, λευκό με κόκκινο του label Molly Bracken από την 2803 Fashion

Loft. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. Το natural μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε από τον Γιάννη Σίσκο και το ponytail στα μαλλιά με την διακοσμητική κορδέλα από τον Δημήτρη Στράτο.

Τρίτη 18/4

Το λευκό είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο chic χρώμα της Άνοιξης και του καλοκαιριού. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να αναδείξει με τον πιο ωραίο τρόπο την μαυρισμένη σας επιδερμίδα -οι τυχερές που έχετε κάνει ήδη το πρώτο σας μπάνιο καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοούμε. Αν δεν έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας ένα μικρό λευκό φόρεμα, ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε γιατί πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια. Ακριβώς σαν αυτό το μίνι που φόρεσε σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας από την εταιρεία BSB. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με light gold γόβες Dukas και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας δίνοντας έμφαση στα μάτια της με τις σκιές Diane Kendal της MAC και βάφοντας τα χείλη της με το μολύβι κραγιόν Giorgio Armani, No 10 σε light σάπιο μήλο. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά.

Τετάρτη 19/4

Η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, φορώντας το πιο εύκολο, βολικό και τέλειο outfit – σίγουρα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σας- που ταιριάζει όλες τις ώρες, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι μια βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα μαύρο μακό, συνδυασμένο με ένα τζιν σκισμένο και τα δύο από την εταιρεία BSB. To look της ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού στυλίστα της Φαίης μας. Ο Γιάννης Σίσκος που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης έδωσε έμφαση στα μάτια της, κάνοντάς της smoky με τις σκιές του James Kaliardos για την MAC και πέρασε τα χείλη της με το μπεζ κραγιόν No 110 της Estee Lauder. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έκανε ίσια μαλλιά.

Πέμπτη 20/4

H μόδα κάνει κύκλους, το ξέρετε πια πολύ καλά και εμείς σας το έχουμε τονίσει πολλές φορές, γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να μην πετάτε τίποτα, αλλά να τα αποθηκεύετε μέχρι να έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Τρανή απόδειξη η επανεμφάνιση της τάσης broderie την οποία φόρεσε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα επέλεξε λευκό μίνι broderie φόρεμα από την εταιρεία Zini, συνδυασμένο με nude mules Casadei από τον Καλογήρου -το look της έφερε για μια ακόμα φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με τις 40’s ναφορές. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήσει το Super Liner της L’Oréal στις ρίζες των βλεφάρων, σκιές Kabuki Magic MAC και στα χείλη κοραλλί κραγιόν, το Νο 227 της L’Oréal. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά ένα ατημέλητο σινιόν με όγκο που ταιριάζει τόσο σε χαλαρές εμφανίσεις, όσο και σε επίσημες.

Παρασκευή 21/4

Το ξέρουμε καλά πώς λατρεύετε το σεμιζιέ, το φόρεμα πουκάμισο δηλαδή που πήρε το όνομά του από την γαλλική λέξη που έχει την ίδια ακριβώς σημασία και το επιλέγετε φανατικά για τις εμφανίσεις σας ειδικότερα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών από εσάς. Τώρα όμως θα σας δείξουμε ένα από τα πιο αγαπημένα μας που φόρεσε σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα είναι τζιν, μακρύ με βολάν, παραπαμέπει στα 70’s και ανήκει στην Access. Το look της Φαίης μας που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπότες από προσωπική συλλογή, ρολόι Breeze και σκουλαρίκια από την Zini boutique. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της Φαίης μας και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10 -12/4

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/4 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα