Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/01

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 8/01

Στη μαρινέρα, το αγαπημένο και κλασικό T-shirt που θα πρωταγωνιστεί πάντα όλες τις εποχές, ανεξάρτητα από τις τάσεις που θα επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από ασπρόμαυρη ζάκετα μαρινέρα με ruffles στα μανίκια κοντά στους ώμους συνδυασμένο με ένα μαύρο 3/4 στενό παντελόνι. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες με χαμηλό τακούνι και λουράκι στη φτέρνα Zini και σκουλαρίκια πέρλες Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο banana bun με όγκο, χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Τρίτη 9/01

Θέλεις να φορέσεις παγιέτα και το πρωί χωρίς τον παραμικρό φόβο πως το look σου θα μοιάζει τελείως βραδινό ή γιορτινό, αφού όλες την έχετε συνδυάσει κυρίως με το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς; Τότε σου έχουμε την τέλεια λύση, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από λευκό μεταξωτό πουκάμισο με τσέπες από λευκή ματ παγιέτα και skinny leather look παντελόνι σε ασημί. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά μπλε lace up βελούδινα booties Gianvitto Rossi από τον Καλογήρου. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με όγκο.

Τετάρτη 10/01

Τα λευκά φορέματα δεν αποτελούν μόνο την Νο 1 επιλογή σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά μπορούν άνετα να φορεθούν και τις κρύες ημέρες του χειμώνα -ναι, η ομορφιά, όπως ξέρετε, κρύβεται πάντα στις αντιθέσεις. Χαρακτηριστική απόδειξη του παραπάνω η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την Access, λευκό, χαλαρό, μίνι, με μαύρη ζώνη κορδόνι διακοσμημένη με πέρλες -αποτελούν, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, μια από τις πιο κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες over the knee καστόρινες ψηλοτάκουνες μπότες Mark Milan και σκουλαρίκια πέρλες σε γκρι χρώμα από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ίσιο pony tail ψηλό με όγκο.

Πέμπτη 11/01

Τα floral prints, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, δεν είναι αποκλειστικά για την άνοιξη, αλλά μπορούν να φορεθούν και τώρα, στην καρδιά του χειμώνα -η τέλεια αντίθεση με τον μουντό και γκρίζο καιρό. Οι μεγαλύτεροι οίκοι του πλανήτη τα συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους, διατηρώντας παράλληλα μια ρετρό αισθητική, που φέρνει στο μυαλό μας άλλες εποχές, πολύ πιο ρομαντικές. Ένα φόρεμα με floral print διάλεξε να φορέσει σήμερα και η Φαίη μας στο Πρω1νό από την ολοκαίνουργια συλλογή της Desiree Fashion, kimono, μίνι, που δένει στη μέση με ζώνη, σε μαύρη βάση με χρωματιστά λουλούδια. Η εμφάνισή της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κόκκινα δερμάτινα booties Mark Milan φορεμένα με διχτυωτά μαύρα καλτσάκια. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τις ανάλαφρες άκρες και τον όγκο.

Παρασκευή 12/01

Το καρό, ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασικά prints όλων των εποχών, επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και διεκδικεί πρωταγωνιστική θέση σε όλες τις γυναικείες γκαρνταρόμπες. Και δικαιολογημένα, αφού χωρίς καμία αμφιβολία είναι ιδιαίτερο και αποπνέει ένα στυλ μοναδικό και αρχοντικό. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρωινό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα καρό γκρι μίνι φόρεμα που δίνει την εντύπωση δυο κομματιών, ενός γιλέκου και μιας φούστας, από την εταιρεία Zini. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα booties με σούρα Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό κολιέ Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις ασημί μεταλλικές σκιές στα μάτια, το κραγιόν ματζέντα και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά, φορμαρισμένα μαλλιά της.

HH

Keywords
Τυχαία Θέματα