Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/-8/2

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 4/8

Το μικρό μαύρο φόρεμα – αλλιώς Little Black Dress ή LDB- είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα είναι πάντα in fashion. ανεξάρτητα από τις τάσεις

που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Σήμερα θα αναφερθούμε στη μίνι εκδοχή του, που κολακεύει ιδιαίτερα όσες έχουν καλλίγραμμα πόδια. Σε αυτό λοιπόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB, ένα μίνι μικρό μαύρο φόρεμα, αμάνικο, που κουμπώνει με φερμουάρ και γιακά πέτο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί κορδόνια και δέσιμο στον αστράγαλο, Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, το ρουζ Telling Glow Extra Dimension Blush της MAC τις γυαλάδες με το Gold Deposit της MAC και στα χείλη το κραγιόν Bite O’ Georgia της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 5/8

Το σατέν έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα, αλλά πολλές από εσάς δυσκολεύεστε να το φορέσετε και να το συνδυάσετε σωστά -ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας είναι πως θα μοιάζετε σαν να έχετε βγει από το σπίτι με το νυχτικό σας. Σήμερα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να το αγαπήσετε. Τι θα λέγατε να επενδύσετε σε ένα girly φόρεμα με 40’s αναφορές, κατάλληλο από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις; Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Desiree Fashion με 40′ αναφορές. Πρόκειται για ένα nude ροζ σατέν φόρεμα με μικρά λευκά πουά, αμάνικο, με κρουαζέ στο μπούστο και πέτο γιακά και μακριά, κλος φούστα που και σταματάει πάνω από τον αστράγαλο, 40’s. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές nude περλέ γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις γυαλάδες με το Glazed Donut της Ofra και στα χείλη το κραγιόν The Pinkprint της MAC και το περίγραμμα χειλιών Νο 4 Buff της Radiant. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 6/8

Φέτος τον Χειμώνα τα κοστούμια είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και ένα trend που το έχουν λατρέψει πολλές celebrities και fashionistas αφού το επιλέγουν συχνά για τις εμφανίσεις τους. Αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμα ένα, βγείτε στα μαγαζιά και αρχίστε το ψάξιμο. Σίγουρα θα βρείτε ένα που θα σας ταιριάζει και θα είναι σε σούπερ εκπτωτική τιμή. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Mind Matter, ένα καρό κοστούμι σε λευκό με μαύρο, που αποτελείται από ένα μονόκουμπο σακάκι και ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνια που σταματάει πάνω από τον αστράγαλο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα λευκό τοπ της ίδιας εταιρείας, μια μαύρη κλασική ανδρική ζώνη και ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια Superga. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Mariah Carey της MAC, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture The Matte, No 220 της εταιρείας YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 7/8

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές το ζιβάγκο, τα leather look ρούχα και οι western booties είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και αν ακόμα δεν τις έχετε στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να τις αποκτήσετε, αφού θα τις βρείτε όλες στα μαγαζιά σε εκπτωτικές τιμές. Και οι τρεις αυτές μπορούν να φορεθούν είτε ξεχωριστά, είτε μαζί, και να κάνετε μια εμφάνιση που να θυμίζει ενσταντανέ από street look μιας fashionistas σε κάποια Μητρόπολη της Μόδας. Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της εταιρείας Zini που αποτελείται από ένα μαύρο ζιβάγκο, στενό και πλεκτό και μια μαύρη μίνι leatther look φούστα -φάκελος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους Leio Ross και μαύρα δερμάτινα western booties με lasec cut στο πλάι και σόλα και τακούνι σε φυσικό χρώμα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Eyliner Effects Faux Cils No1, τις σκιές από την παλέτα Naked της εταιρείας Urban Decay και στα χείλη το κραγιόν Rouge A Levres, Barfly Cream επίσης της Urban Decay. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά ένα τέλειο pony tail με όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 8/8

Τα λευκά μίνι φορέματα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, δεν είναι μόνο για το Καλοκαίρι. Αντίθετα μπορούν να φορεθούν και μέσα στην καρδιά του Χειμώνα και να έρθουν σε τέλεια αντίθεση με το γκρίζο του ουρανού. Το λευκό εξάλλου είναι το πιο πολυτελές και σικ χρώμα και μπορεί να απογειώσει μια εμφάνιση. Αν δεν έχετε ακόμα κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αποκτήσετε αφού στην αγορά θα βρείτε πολλά σε χαμηλές τιμές. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα της εταιρείας Access, λευκό, μακρυμάνικο, μίνι, με γιακά και τρία κουμπιά στο μπροστινό μέρος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα τσιμπιδάκι Sisterhood.k και ένα ζευγάρι ασημένιες ψηλοτάκουνες γόβες Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το highlighter Be a Light της Becca και στα χείλη δύο μολύβια, το 04 της Radiant και το 30 της Seventeen και από πάνω για έξτρα λάμψη το Illuminating Stick Bright Idea Idee De Genie της Nyx. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά ένα banana bun, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα