Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/10-3/11

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 30/10

Ο απόλυτος κλασικός συνδυασμός, αναφερόμαστε στο λευκό με το μαύρο, μπορεί να απογειωθεί στυλιστικά και να δείχνει πολύ φρέσκος, μοντέρνος και σημερινός με την προσθήκη ενός τρίτου, έντονου χρώματος. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ANT1

δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο λευκό με το μαύρο, επιλέγοντας ένα στενό ελαστικό φόρεμα σε μαύρο χρώμα, συνδυασμένο με ένα μαύρο πουκάμισο με λευκά ψιλά πουά δεμένο μπροστά στη μέση και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, τελειοποιήθηκε με εντυπωσιακές μπορντό ψηλοτάκουνες γόβες, διακοσμημένες με μεταλλικές λεπτομέρειες Sergio Rossiαπό τον Καλογήρου. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της Φαίης μας σε λαμπερές και γήινες αποχρώσεις που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της.

Τρίτη 31/10

H Φαίη μας στη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν πολύ αγαπημένο συνδυασμό. Αναφερόμαστε στο λευκό με το μπλε navy που μας φέρνει στο μυαλό καλοκαίρι, διακοπές, βόλτες στα νησιά, ανεμελιά, μηδέν υποχρεώσεις και deadlines -κόντρα στον μουντό και γκρίζο καιρό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νό με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από κρουαζέ λευκή μπλούζα με βολάν στα μανίκια και ψηλόμεση navy blue παντελόνα. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον προσωπικό της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με nude booties Dukas και μαύρη τσάντα και κοσμήματα Folli Follie, ένα διακριτικό κολιέ και ένα βραχιόλι -αυτό ανήκει στην Wonderfly Collection του brand. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το σημερινό μακιγιάζ της Φαίης μας σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Τετάρτη 1/11

Σας έχουμε πολλές φορές πως οι πέρλες είναι hot για αυτή τη σεζόν, όχι μόνο ως κόσμημα, αλλά και διακοσμημένες σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια. Κλασικές και υπέροχες, απογειώνουν ένα look, κάνοντάς το να φαίνεται πολύ ακριβό. Σε αυτές έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα γαλάζιο πουλόβερ με ενσωματωμένο τσόκερ με πέρλες, συνδυασμένο με ένα πτι καρό ασπρόμαυρο κολάν -και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της που μπορεί να φορεθεί από το γραφείο έως μια βραδινή έξοδο, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες καστόρινες γόβες με pom pon στη φτέρνα, Mark Milan και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τις γυαλάδες και τις γήινες αποχρώσεις που έγινε όπως κάθε μέρα με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντας ένα από τα αγαπημένα σας και πιο εύκολα χτενίσματα, γνωστό ως μισό – μισό, με όγκο.

Πέμπτη 2/11

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το λευκό είναι το πιο πολυτελές χρώμα και σας έχουμε συμβουλεύσει να μην το αποχωρίζεστε από τις εμφανίσεις σας ούτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως τώρα δηλαδή που ο καιρός είναι γκρίζος και μουντός -ναι, κι όμως, τολμήστε το, γιατί δείχνει τέλειο, όχι μόνο σε μαυρισμένα δέρματα και κάτω από τον καυτό ήλιο. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα λευκό midi φόρεμα από την Access, με 70’s αναφορές – μανίκια τρουακάρ καμπάνα, χιαστί ζιβάγκο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, το προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνα καστόρινα booties Mark Milan και εντυπωσιακό βραχιόλι Folli Follie. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας στο οποίο κυριαρχούσαν το σμαραγδί μετάλλικ μολύβι σβησμένο με πράσινη σκιά στο καπάκι του ματιού και το παστέλ – ροζ κραγιόν και ρουζ στην ίδια ακριβώς απόχρωση και έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα pony tail στα μαλλιά, χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Παρασκευή 3/11

Αυτό το διάστημα το ξέρουμε πως λατρεύετε να φοράτε τις ψηλές δερμάτινες μπότες σας με μίνι φούστες, ή φορέματα -ναι, πρόκειται για look που είναι δυναμικές αλλά ταυτόχρονο τόσο θηλυκές. Περιμένατε άλλωστε πολύ τη στιγμή που ο καιρός θα γινόταν μουντός και γκρίζος και θα τις βγάζατε από την ντουλάπα σας, ή θα επενδύατε σε ένα καινούργιο ζευγάρι. Ακριβώς όπως έκανε η Φαίη μας, η οποία καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο που έφερε την υπογραφή Zini. Συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο ζιβάγκο με λεπτομέρειες από βολάν στα μανίκια, κρουαζέ φούστα πιε ντε κοκ -ονομάστηκε έτσι γιατί θυμίζει τα σημάδια που αφήνει στο χώμα ο κόκορας -και μαύρε δερμάτινες μπότες. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον προσωπικό της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου, τσάντα και φανταστικά μαύρα σκουλαρίκια – κρίκοι διακοσμημένοι με σταυρό, όλα από την Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και έγινε όπως και κάθε μέρα με προϊόντα της εταιρείας YSL και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23-27/10

Keywords
Τυχαία Θέματα