Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23-27/9

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας από την δεύτερη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα για αυτή τη σεζόν. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 23/9

Το μικρό μαύρο φόρεμα, ή αλλιώς Little Black Dress -LBD- είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και όλες θα πρέπει να διαθέτετε τουλάχιστον ένα στη συλλογή σας. Γιατί πολύ απλά δεν έχει να κάνει με τις τάσεις που μας επιβάλουν

κάθε σεζόν οι σχεδιαστές, αφού είναι πάντα στη  μόδα. Μπορείτε να το φοράτε όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις, κάθε εποχή και να το συνδυάζεται με όλα τα αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα πολύ θηλυκό φόρεμα με έξω τους ώμους της εταιρείας μόδας BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Roberto Cavalli από τα καταστήματα Mourtzi. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά. Ίσια, με ανάλαφρες άκρες, όγκο και μια μαύρη στέκα, ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν μαζί με τους φιόγκους και τις κορδέλες. Αν ακόμα δεν… διακοσμείτε τα χτενίσματά σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Τρίτη 24/9

Το λάδι χρώμα που είδαμε στις συλλογές αγαπημένων μας σχεδιαστών μόδας, όπως οι: Stella McCartney, Jacquemus, Chloé, Tom Ford, Ports 1961, 3.1 Phillip Lim κ.α. θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το ακολουθήσετε κι εσείς πιστά. Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λαδί σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από μια μίνι δερμάτινη ψηλόμεση φούστα συνδυασμένη με ένα T-shirt με διακοσμητικό animal print τσεπάκι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα σταυρού, La Vie Jewelry και μαύρα αρβυλάκια, Superga. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι

Τετάρτη 25/9

Τα πλισέ ρούχα όχι απλά έχουν επιστρέψει, αλλά έχουν γίνει χωρίς καμία αμφιβολία τα πιο αγαπημένα κομμάτια των fashion girls που τα επιλέγουν φανατικά για όλες τις streetstyle εμφανίσεις τους -και ναι, είχαν την τιμητική τους σε όλες τις Εβδομάδες Μόδας. Σήμερα θα μιλήσουμε για τις πλισέ παντελόνες που είναι πρακτικές και άνετες και μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, ανάλογα πάντα τον συνδυασμό που θα τους κάνετε. Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από λευκή πλισέ παντελόνα, συνδυασμένη με μια λευκή πλισέ μπλούζα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της, ολοκληρώθηκε με ζώνη, επίσης BSB, μαργαριτάρια στο λαιμό, Pearl Center και ένα ζευγάρι flat μυτερές μπαλαρίνες, Shoebox. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της. Σημερινή έμπνευσή του το χτένισμα της Claudia Schiffer στις πασαρέλες του Οίκου Chanel στα 90’s, όταν δηλαδή μεσουρανούσε στο χώρο του μόντελινγκ.

Πέμπτη 26/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα αστέρια. Αυτό το υπέροχο pattern που εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο trend και σας συμβουλεύουμε να το υιοθετήσετε και εσείς, τόσο στα ρούχα σας, όσο και στα αξεσουάρ σας, όπως ακριβώς δηλαδή έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα όλα τα fashion girls στις street style εμφανίσεις του. Σε αυτή λοιπόν την τάση έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, διακοσμημένο με αστέρια, με έντονους ώμους, βολάν και τονισμένη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια αστέρια από λευκόχρυσο, διαφορετικά σε κάθε αυτί, ένα μακρύ και ένα κοντό, Vourakis και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που κινήθηκε σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 27/9

Το playsuit ή αλλιώς η κοντή ολόσωμη φόρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα, θηλυκά και πιο άνετα ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις και να το συνδυάσετε με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Σε αυτό το ρούχο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη και τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα playsuit σε γήινη απόχρωση που το πάνω μέρος του παραπέμπει σε πουκάμισο και γενικά δίνει την εντύπωση δύο κομματιών, της εταιρείας Access Fashion. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με layering κοσμημάτων και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas επίσης σε γήινη απόχρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα