Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23-27/10

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 23/10

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το δέρμα είναι από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας, τη σεζόν που διανύουμε. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επενδύσετε σε αυτό, επιλέγοντας ένα παντελόνι, μια φούστα, ένα φόρεμα, μια ολόσωμη φόρμα, ένα biker jacket κ.α. Ακριβώς όπως έκανε σήμερα και η Φαίη μας, η οποία καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ;σύνολο που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις και ταιριάζει όλες τι ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και αποτελείται από μια μίνι δερμάτινη μαύρη κρουαζέ φούστα, συνδυασμένη με ένα ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα καστόρινα booties που καταλήγουν σε πλεκτή κάλτσα, Mark Milan. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τις γήινες και λαμπερές αποχρώσεις που έγινε με προϊόντα YSL και στα χείλη το κόκκινο κραγιόν Νο 01 της ίδιας εταιρείας και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail.

Τρίτη 24/10

Το πιο αγαπημένο, κλασικό και ιδιαίτερα κολακευτικό print, αφού κάνει τις σιλουέτες να δείχνουν λεπτότερες και κομψότερες είναι φυσικά η κάθετη ρίγα, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, από πουκάμισα και κοστούμια, μέχρι φορέματα και παντελόνια. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό ένα σύνολο Desiree που αποτελείται από μια μπλούζα μαύρη με λευκή ρίγα κρουαζέ με τρουακάρ μανίκια και ένα ψηλόμεσο μαύρο κολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα Sergio Rossi από τον Καλογήρου και μεταλλικό τσόκερ από την Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τις γήινες και λαμπερές αποχρώσεις που έγινε με καλλυντικά της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, χρησιμοποιώντας το θερμοπροστατευτικό προϊόν με πρωτεΐνη, extreme anti-snap της Redken.

Τετάρτη 25/10

Κι αν τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός μας ξεγελούσε, δίνοντάς μας την αίσθηση πως περνάμε ένα παρατεταμένο καλοκαίρι, λίγο πριν ο Οκτώβρης μας αποχαιρετήσει, η απότομη αλλαγή του, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, μας έκανε να ψάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας για πιο χοντρά ρούχα ή να βγούμε στα μαγαζιά αναζητώντας το τέλειο πουλόβερ. Ακριβώς σαν αυτό που φορούσε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, κοντό, σε μπεζ χρώμα με μεγάλο χαμόγελο, συνδυασμένο με μια μαύρη midi pencil φούστα -και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνα booties Sergio Rossi από τον Καλογήρου και εντυπωσιακά κοσμήματα, τόσο στο λαιμό, όσο και στο χέρι από την Folli Folllie. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε σήμερα ο Γιάννης Σίσκος και ήταν φυσικό, σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, ο οποίος της έφτιαξε ένα banana bun, ένα από τα πιο ωραία και κομψά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε και εσείς όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Πέμπτη 26/10

Η μονοχρωμία είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε πιστά για όλες εμφανίσεις σας, τόσο τις καθημερινές, όσο και τις επίσημες. Για ένα ακόμα όμως πιο δυναμικό αλλά και statement αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να πείτε ναι ένα πολύ έντονο χρώμα, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας και να το φορέσετε από… την κορυφή μέχρι τα νύχια. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, την προτελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας, με ένα κόκκινο jumpsuit, την αγαπημένη δηλαδή ολόσωμη φόρμα όλων σας, πλεκτό, off the soulder με cropped τελείωμα και άνοιγμα στο πλάι από την εταιρεία Zini. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κόκκινα ψηλοτάκουνα βελούδινα πέδιλα Mark Milan και τσάντα, γυαλιά και τέλειο διακριτικό κολιέ με πεταλούδα, όλα από την Folli Follie. Το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν λαμπερό και σε γήινες αποχρώσεις και έγινε από τον Γιάννη Σίσκο με προϊόντα της εταιρείας YSL και τα ίσα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος.

Παρασκευή 27/10

Εκτός από το γκρι που σας έχουμε πει πολλές φορές πως πρωταγωνιστεί στην χρωματική παλέτα αυτής της σεζόν, μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας είναι και τα 70’s στοιχεία, στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Η Φαίη μας, στη σημερινή της εμφάνιση τα πάντρεψε αρμονικά, δημιουργώντας ένα look που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα γκρι πλεκτό midi φόρεμα με 70’s στοιχεία -αναφερόμαστε στο μανίκι καμπάνα- από την εταιρεία Access. Η εμφάνισή της που έφερε και σήμερα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες Gianna Kazakou, φορεμένες με ένα μαύρο καλτσάκι, με ασημένιες πινελιές, που έφτανε μέχρι τον αστράγαλο. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστούσαν σε αυτό το ιδιαίτερο smoky σε γκρι αποχρώσεις, το μπελ ελεκτρίκ μολύβι τόσο στην εσωτερική γραμμή του ματιού, όσο και εξωτερικά και τα μπεζ ροζ χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα διπλό pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16-20/10

Keywords
Τυχαία Θέματα