Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/12

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 18/12

Μία από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα, όπως εξάλλου σε έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, είναι η παγιέτα. Σήμερα θα σου δείξουμε πως μπορείς να την φορέσεις όχι μόνο στις γιορτές, αλλά το πρωί, δίνοντας έναν αέρα πολυτέλειας και λάμψης στο look σου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίη μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε

στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από off white λεπτό πουλόβερ με V και pencil midi φούστα, snake print από παγιέτα, σε ροζ nude και off white αποχρώσεις. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες nude γόβες “Perla” και ένα μεταλλικό κολιέ με τέλεια διακοσμητικά στοιχεία, μια καρδούλα και ένα κλειδάκι από την Folli Follie. Ναι, το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται για άλλη μια φορά στους συνδυασμούς, γι’ αυτό και όταν επιλέγεις τις πρωινές ώρες ένα ρούχο με παγιέτα, φρόντισε τα υπόλοιπα να είναι… ήσυχα! Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια natural και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στο πλάι.

Τρίτη 19/12

Στο μαύρο, το πιο ασφαλές και διαχρονικό χρώμα της μόδας που θα είναι πάντα in, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, στην total εκδοχή του. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, λίγες μόνο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή όλων μας με ένα φόρεμα από την Desiree Fashion, μαύρο, pencil, midi με τρουακάρ μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα booties με σατέν κορδόνια Dukas από την πρώτη σειρά -στο site του θα τα βρείτε ως twist booties corset black και είναι αυτά που σας δίνουμε δώρο – και κολιέ με μαύρες και χρυσές πέρλες από την Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με μαύρη τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια natural και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail με όγκο.

Τετάρτη 20/12

Το playsuit, αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την πιο σέξι εκδοχή της ολόσωμης φόρμας -είναι γνωστή ως jumpsuit- αφού αφήνει ακάλυπτα τα πόδια σας. Μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις εποχές του χρόνου, από το καλοκαίρι, μέχρι τον χειμώνα και υπάρχει σε τεράστια ποικιλία στην αγορά, ικανή να καλύψει και τα γούστα των πιο απαιτητικών, από μονόχρωμο μέχρι πολύχρωμο και με διάφορα ενδιαφέροντα prints. Για ένα ακόμα όμως πιο stylish αποτέλεσμα σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε αυτή την περίοδο σε ένα λευκό, ιδανικό για πρωινές αλλά και για βραδινές εμφανίσεις -τι θα λέγατε να του δίνατε ψήφο εμπιστοσύνης το βράδυ του ρεβεγιόν; Σε αυτό επένδυσε σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό tuxedo playsuit με τρουακάρ μανίκια από την Access. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude καστόρινες over the knee μπότες Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια και τις γυαλάδες και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια και ανάλαφρα κύματα με όγκο.

Πέμπτη 21/12

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το jumpsuit, η ολόσωμη δηλαδή φόρμα είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο βολικά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Γι’ αυτό άλλωστε και όλες έχετε αρκετά, από μονόχρωμα και πολύχρωμα μέχρι διακοσμημένες με διάφορα στοιχεία ή ενδιαφέροντα prints, που τα φοράτε τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας για την εμφάνισήτης στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα jumpsuit Zini που έδινε την εντύπωση δύο κομματιών. Στράπλες, με πλεκτό γκρι μπούστο και καρό παντελόνι, επίσης σε αποχρώσεις του γκρι. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γκρι ψηλοτάκουνες δερμάτινες γόβες με χοντρό τακούνι Mark Milan και δερμάτινο τσόκερ με μαύρο ιριδίζον στοιχείο από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα μάτια σε ψυχρές αποχρώσεις, τις έντονες γυαλάδες και το έντονο φούξια κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με όγκο.

Παρασκευή 22/12

Η Φαίη μας, ενέδωσε για ακόμα μια φορά στη μαγεία του playsuit, της κοντής δηλαδή ολόσωμης φόρμας, όπως ακριβώς είχε κάνει και χθες, για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο playsuit, αμάνικο, με ζωνάκι διακοσμημένο με λευκές πέρλες και συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό -όλα τα ρούχα ανήκουν στην εταιρεία anel. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες πλεκτές over the knee μπότες Mark Milan και για τις ανάγκες της φωτογράφισης η Φαίη μας πόζαρε με ένα μαύρο παλτό μπουκλέ, επίσης από την εταιρεία anel. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε ροζ αποχρώσεις με γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο και μαύρη βελούδινη κορδέλα με πέρλες

Keywords
Τυχαία Θέματα