Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/01

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 15/01

Δεν υπάρχει πιο πολυτελές χρώμα από το λευκό, που όπως σας έχουμε πει ταιριάζει όχι μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, αλλά και μέσα στην καρδιά του Χειμώνα, αφού έρχεται σε αντίθεση με το γκρι

του ουρανού -ναι, μην το φοβάστε στιγμή. Σε αυτό το χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα λευκό σακάκι – φόρεμα, μίνι που κουμπώνει με χρυσό φερμουάρ, με τρουακάρ μανίκια από την καινούργια συλλογή της BSB. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα καστόρινα booties που καταλήγουν πάνω από τον αστράγαλο σε κάλτσα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα έντονα τονισμένα μάτια, τα nude χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τον όγκο, την χωρίστρα στο πλάι και τις ανάλαφρες άκρες.

Τρίτη 16/01

To jumpsuit, η ολόσωμη φόρμα δηλαδή, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα όλων σας, τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και το χειμώνα. Και δικαιολογημένα αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να σας απογειώσει χωρίς κανένα στυλιστικό ατόπημα -είναι ένα κομμάτι, άρα σπάνια μπορεί να συνδυαστεί με κάτι λάθος. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο jumpsuit με λευκή ρίγα στο πλάι -από τους ώμους μέχρι το τελείωμά του- κρουαζέ με ζώνη στη μέση και τρουακάρ μανίκια από την BSB. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με διχτυωτό μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα έντονα τονισμένα μάτια σε ψυχρές αποχρώσεις, τα ροζ χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό και σφιχτό pony tail.

Τετάρτη 17/01

Αν σας αρέσει το βρετανικό στυλ, τότε χωρίς καμία αμφιβολία αυτή είναι η σεζόν σας. Το ταρτάν είναι το print που θα μας απασχολήσει όσο κανένα άλλο το χειμώνα που διανύουμε και ήδη σας έχουμε δείξει πολλές φορές πως μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Είτε ένα κομμάτι, όπως παντελόνι, φούστα ή παλτό, φορεμένο με μονόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ για να κλέβει εκείνο την παράσταση, είτε συνδυασμένο με άλλο καρό για τις πιο τολμηρές, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των fashionistas. Σε αυτό το κλασικό και αγαπημένο print έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο Zini που αποτελείται από σακάκι με φούστα -σορτς σε μπεζ και μαύρο καρό, συνδυασμένο με ένα μαύρο λεπτό ζωνάκι στη μέση. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με over the knee ψηλοτάκουνες δερμάτινες μαύρες μπότες, επίσης Zini και εντυπωσιακό μεταλλικό τσόκερ με διακοσμητικό κλειδί και καρδούλα από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις ζεστές γήινες αποχρώσεις στα μάτια, το απαλό ροζ κραγιόν και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 18/01

Το πουά είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά μοτίβα όλων των γυναικών. Είναι girly και ταυτόχρονα θηλυκό και μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις περιστάσεις. Από το πρωί στη δουλειά σας, μέχρι κάπου επίσημα, θα σας χαρίσει μερικές παιχνιδιάρικες πινελιές που θα απογειώσουν κάθε look σας. Αυτό επέλεξε για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την ολοκαίνουργια συλλογή του brand Desiree Fashion, μαύρο με άσπρα πουά, μίνι, με κοντά μανίκια. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με over the knee βελούδινες μαύρες μπότες, μυτερές με μεταλλικό χοντρό τακούνι, Tsakiris Mallasκαι σκουλαρίκια πέρλες Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια, το φούξια κραγιόν και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα σφιχτό και ψηλό pony tail.

Παρασκευή 19/01

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν που διανύουμε είναι χωρίς καμία αμφιβολία το δέρμα και το ζιβάγκο. Τι θα λέγατε όμως να τα συνδυάζατε σε μια μόνο εμφάνιση, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίη μας; Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο Access που αποτελείται από ένα σομόν αμάνικο πλεκτό ζιβάγκο και μια leather look μαύρη pencil midi φούστα. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Mark Milan, φορεμένες με μαύρες βαμβακερές κάλτσες -ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των fashionistas που θέλουν να κάνουν κάθε εμφάνισή τους ιδιαίτερη και παιχνιδιάρικη. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια, το nude κραγιόν και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα