Προβλέψεις Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Καλα ΝΕΑ! Σήμερα ο ηγέτης σας, Άρης, μετακινείται σε ένα μέρος του διαγράμματος που σχετίζεται με τη δουλειά σας, την υγεία σας και τα κατοικίδια ζώα. Τις επόμενες έξι εβδομάδες, θα είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε όλα όσα ονειρεύεστε.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Θα είστε λες και σας έχουν βάλει στην πρίζα για τον επόμενο μήνα. Ναι! Θα θέλετε να τα κάνετε όλα, δεν θα σταματάτε με τίποτα και αθ ακούτε συνεχώς μπράβο και πολλά κολακευτικά σχόλια από όλους,

τόσο στη δουλειά, όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Αυξάνεται το χάος και η δραστηριότητα στο μέτωπο του σπιτιού για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Απλά χαμογελάστε και όλα θα γίνουν. Είναι πιθανό να σας προκαλέσει ένταση, αλλά θα βρείτε τον τρόπο για να το χειριστείτε τέλεια.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Στη δουλειά σας το επόμενο διάστημα θα εκφράσετε έντονα τις απόψεις σας και θα υποστηρίξετε τις θέσεις σας με σθένος. Και έτσι θα πάρετε τους περισσότερους προς το μέρος σας. Ναι, αν δεν…. ενδιαφερθείτε εσείς για το μέλλον σας, δεν θα το κάνει κανείς.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Θα εργαστείτε σκληρά τις επόμενες έξι εβδομάδες για να αυξήσετε τα κέρδη σας και θα το καταφέρετε. Στο εξής θα αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια, αφού η αποταμίευση θα επανέλθει στη ζωή και την καθημερινότητά σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Ο φλογερός Άρης είναι στο ζώδιο σας και θα σας βάλει σε μεγάλο πειρασμό. Κινδυνεύετε όσοι έχετε σχέση είτε από μια καινούργια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, είτε από ένα τηλεφώνημα από μια παλιά σας σχέση που θα σας αναστατώσει.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Θα επιλέξετε να εργάζεστε μόνοι σας τις επόμενες έξι εβδομάδες γιατί έτσι ξέρετε καλά πως η απόδοση σας θα είναι η καλύτερη. Χωρίς προστριβές, εντάσεις και τσακωμούς που αποτελούν την καθημερινότητα όλων μας στη δουλειά.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Στον επόμενο μήνα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διατυπώσετε τους στόχους σας και να μάθετε πώς μπορείτε να τους συνεχίσετε ενεργά. Σε ποια κατεύθυνση θέλετε να πάτε; Είναι μια καλή στιγμή να καταλάβετε πως κανείς δεν προχώρησε μόνος του, αλλά με συνεργάτες και συμμαχίες.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Οι φιλοδοξίες σας για μια καλύτερη θέση στη δουλειά σας είναι τώρα πιο έντονες από ποτέ. Νιώθετε ότι χαραμίζεστε και ότι δεν σας δίνουν την προσοχή και τα χρήματα που σας αναλογούν. Σύντομα θα αλλάξουν όμως όλα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Τις επόμενες έξι εβδομάδες, ξαφνικά επιθυμείτε να κάνετε κάτι που επεκτείνει την εμπειρία σας στον κόσμο. Θέλετε να ταξιδέψετε, θέλετε να σπουδάσετε και θέλετε να μιλήσετε με ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο. Με άλλα λόγια, θέλετε περισσότερα από τη ζωή!

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Πολλοί από εσάς μπορεί να παγιδευτούν σε διαμάχες για δουλειές και κληρονομιές, κοινές ιδιοκτησίες και ζητήματα ασφάλισης τις επόμενες έξι εβδομάδες. Η ερωτική σας ζωή είναι τέλεια και σας αρέσει πια να ζείτε στο… κόκκινο.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με τους συναδέλφους και τους στενούς φίλους σας τις επόμενες έξι εβδομάδες. Θα σας φταίνε όλα και θα βρίσκεστε κάθε φορά λίγο πριν τα τινάξετε όλα. Υπομονή, σε λίγο καιρό όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα