Προβλέψεις Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα θα φέρει σημαντικές συναντήσεις από τις οποίες θα κριθούν κρίσιμα για εσάς οικονομικά ζητήματα. Ακόμα κι αν έχετε πολύ μεγάλη αγωνία για τις εξελίξεις, θα πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία και να δείχνετε πολύ πιο cool από ότι πραγματικά είστε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Κάποιες υποψίες για έναν άνθρωπο που μέχρι σήμερα εμπιστευόσασταν σας δημιουργούν αγωνίες και αναστάτωση. Μην βιαστείτε

να προδικάσετε κάτι, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η διαπίστωση για πολλούς από εσάς πως στη σχέση σας υπάρχει συναίσθημα, ένταση και πάθος σας δημιουργεί αυτοπεποίθηση και τη διάθεση να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί στα άλλα κομμάτια της ζωής σας. Είστε σε μια φάση που διεκδικείτε καθημερινά το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην ενθουσιάζεστε εύκολα, γιατί μερικές φορές κινδυνεύετε να παρασυρθείτε και στο τέλος να απογοητευτείτε όταν διαπιστώσετε πως… άνθρακες ο θησαυρός. Προσπαθήστε να πατάτε γερά στη γη για να μην εκπλαγείτε δυσάρεστα από αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η άνοιξη έρχεται σιγά, σιγά και αυτό ήδη σας έχει πάρει τα μυαλά και σας κάνει να κάνετε όνειρα και σχέδια. Μαζί με το χειμώνα, φεύγουν και έγνοιες που σας κούρασαν και σας έβαλαν δύσκολα. Τα καλύτερα έρχονται και δεν είναι μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το γεγονός πως έχετε καλούς συμμάχους στη ζωή και στη δουλειά σας, σας βοηθά να πηγαίνετε συνεχώς μπροστά. Όσο είστε εντάξει απέναντι στους ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς και σας βοηθούν, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε παρά τις δυσκολίες που κατά καιρούς παρουσιάζονται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια φιλία σας βρίσκεται σε κρίση κι αυτό γιατί οι υποχρεώσεις και οι έγνοιες σας έχουν απομακρύνει. Αν για σας είναι σημαντικό να ανασκευάσετε και να τα βρείτε, μιλήστε με ειλικρίνεια και κάντε την πρώτη κίνηση χωρίς να σας πιάνουν οι εγωισμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η εικόνα σας είναι πολύ σημαντική για εσάς και αυτή την εποχή έχετε τη διάθεση να την ανανεώσετε για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η διάθεση ανανέωσης και αλλαγών είναι γενικότερη, αλλά μαζί με τα ξερά προσέξτε μήπως απομακρύνετε κατά λάθος και τα χλωρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το κομμάτι της καριέρας σας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα έρχονται εύκολα αυτόν τον καιρό, σε κανένα κομμάτι της ζωής σας. Το θετικό είναι πως το πείσμα, η προσήλωση και μια ευκαιρία που θα σας δοθεί, αν εργαστείτε σκληρά μπορεί να σας απογειώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η πρώτη μέρα της Σαρακοστής μπορεί σε άλλα ζώδια να φέρνει αναμπουμπούλα και εντάσεις, αλλά για εσάς θα είναι ήρεμη και ευχάριστη, με όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας ανθρώπους. Γεμίζετε τις μπαταρίες σας και απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι αλλαγές που ήρθαν εδώ και αρκετούς μήνες στη ζωή σας συνεχίζονται, αλλά όλες έχουν θετικό πρόσημο, καθώς οδηγούν σε μια νέα σταθερότητα και καθημερινότητα που θα αποδειχθεί για εσάς ανακουφιστικά ευχάριστη. Οι συναντήσεις με φίλους είναι εποικοδομητικές και σας αλλάζουν τη διάθεση προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Λίγο πριν μπει ο Μάρτιος, και με τις πλανητικές κινήσεις να σας έχουν βάλει δύσκολα τις τελευταίες μέρες, νιώθετε σιγά σιγά πως τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλατε εδώ και καιρό. Πάρτε βαθιά ανάσα και μην επαναπαύεστε. Θα τα καταφέρετε, αλλά όχι άκοπα.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 28 Φεβρουαρίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα