Προβλέψεις Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μια περίοδος χαράς επέκτασης και της αποκόμισης των προηγούμενων καρμικών σας ανταμοιβών.Η σοβαρότητά σας μπορεί να περιορίσει τις επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά εκείνοι που σας καταλαβαίνουν θα εξακολουθούν να είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν και να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, σε όλες τις σχέσεις θα πρέπει να διατηρηθεί ισορροπία ώστε να αποφεύγονται τυχόν διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις.Δεν είναι καιρός

να προχωρήσουμε σε επιχειρηματικές ή προσωπικές ενέργειες.Τα εμπόδια και τα μειονεκτήματα ενδέχεται να παρεμποδίσουν ή να βλάψουν πιθανές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Καλό θα είναι να γνωρίζετε τα όρια σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να πάρει τις σωστές αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας ειδικά αν είστε πιεσμένοι με κάτι που σας έχουν αναθέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Προσέξτε να μην καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Το μέτρο είναι η λέξη-κλειδί σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μπορεί να έχετε μια πολύ ρομαντική διάθεση. Μπορείτε να προσελκύσετε ανθρώπους που είναι ευγενικοί, ευάλωτοι και ανοιχτοί. Στην ιδανική περίπτωση, αυτή είναι η εποχή για αρκετό ρομαντισμό.Η μείωση των δαπανών και η διατήρηση απλών στοιχείων είναι απαραίτητη για να μειωθούν οι απώλειες στη ζωή σας. Αυτό ισχύει τόσο για τις διαπροσωπικές σχέσεις, όσο και για τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Επικεντρωθείτε στα πράγματα που είναι σημαντικά και όχι ασήμαντα.Αναθεωρήστε τα εκπαιδευτικά προσόντα σας. Δεν χρειάζεται αναγκαστικά να επιστρέψετε στα θρανία. Η εκμάθηση μιας νέας ικανότητας, ακόμη και μέσω αλληλογραφίας, θα βοηθήσει. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις για όσους από εσάς ταξιδεύετε ή σκέφτεστε να μετακομίσετε σε νέο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Η εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών σας ευθυνών και των δημιουργικών αναγκών σας είναι το κλειδί της ευτυχίας σήμερα.Εάν δεν είστε παντρεμένοι ή δεν έχετε σχέση,μπορείτε να προσελκύσετε ένα άτομο που είναι αρκετά γοητευτικό, αλλά αποδεικνύεται φλερτάροντας πως δεν είναι αυτό που ψάχνετε για να κάνετε μια νέα σχέση ή μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν απόψεις αξίες και ιδέες σχετικά με την αγάπη και το γάμο που δεν ταιριάζουν με τη δική σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Έχετε μια έξυπνη ιδέα για να κερδίσετε χρήματα τώρα, αλλά μην μοιραστείτε αυτή την ιδέα με πάρα πολλούς άλλους.Μπορεί να είστε σοκαρισμένος να μάθετε κάποια κρυφή πλευρά της προσωπικότητας ενός ατόμου αυτή τη στιγμή και ο τρόπος που ανταποκρίνεστε θα είναι ένα κλειδί για το κατά πόσον μπορείτε να διατηρήσετε οποιαδήποτε περαιτέρω επαφή με αυτό το άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Η φαντασία σας ενεργοποιείται και πρέπει να διοχετεύεται εποικοδομητικά. Η διαφυγή είναι μια δελεαστική ψευδαίσθηση, αλλά μην πάτε εκεί!Από τη θετική πλευρά, φροντίστε να συμβουλευτείτε τους άλλους, αλλά αποφύγετε να πάρετε περισσότερο κάρμα από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε. Ακόμα κι αν οι ιδέες σας είναι αρκετά προοδευτικές αυτή τη στιγμή, μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση θα είναι πιο συμφέρουσα για τη θέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αυτές οι επόμενες μέρες είναι πολύ τυχεροί για εσάς όσον αφορά τις σχέσεις και έχετε την ευκαιρία να εξομαλύνετε τις διαφωνίες που είχατε και να ενισχύσετε περαιτέρω τη συναισθηματική ζωή σας.Κάποιος προσπαθεί να σας ελέγξει. Εάν είστε έξυπνοι, θα τους αφήσετε να πιστεύουν ότι έχουν δύναμη πάνω σας. αλλά, στην πραγματικότητα, είστε εσείς που θα τους ελέγχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Ο Άρης θα προκαλέσει σε εσάς και στους συνεργάτες σας, προσωπικά και επαγγελματικά, να καταργήσετε τις λεπτομέρειες των οικονομικών. Το σύστημα αξιών σας μπορεί να είναι σε αντίθεση με τους άλλους. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Κάτι νέο θα φωτίσει τη φαντασία σας, αλλά από την άλλη πλευρά, η κατανόησή σας μπορεί να αμφισβητηθεί λόγω ανθρώπων που είναι λίγο διαφορετικοί και των οποίων τα ενδιαφέροντα μπορεί να είναι πιο διαφορετικά από ό, τι περιμένατε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα