Προβλέψεις Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ακονίσετε τις ικανότητές σας, να εξασκήσετε τις ικανότητές σας ή να τελειοποιήσετε το στυλ σας στον αθλητισμό επειδή έχετε εστίαση και αντοχή. Αυτού του είδους οι δραστηριότητες απαιτούν αυτοπειθαρχία και σήμερα έχετε ό, τι χρειάζεται!

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Όλη η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι σας. Αν χτίζετε ή κάνετε ανακαινίσεις ή μεγάλες επισκευές ή ένα γενικό καθάρισμα -σαν και αυτό που όλοι κάνουμε λίγο πριν

μπει το Φθινόπωρο- δεν θα σταματήσετε μέχρι να τελειώσετε. Ναι, όταν θέλετε να κάνετε κάτι, δεν σας απορροφά τίποτα και κανένας.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Θα είστε προσεκτικοί και ακριβείς σε όλες τις επικοινωνίες σας με τους άλλους σήμερα, γι ‘αυτό και όσοι θέλετε θα σας ακούσουν με μεγάλη προσοχή. Θα τους πείσετε γιατί θα μιλήσετε με επιχειρήματα και δεν θα αφήσετε καθόλου κενά. Προσοχή στο εργασιακό περιβάλλον, ένα παρασκήνιο σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να κερδίσετε χρήματα και να βάλετε σιγά σιγά ένα οριστικό τέλος στα προβλήματα που αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα -ναι, οι υποχρεώσεις ήταν πολλές, όμως και εσείς κάνατε πολλές άσκοπες αγορές.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Ό, τι κι αν κάνετε σήμερα, θα είναι τέλειο και επιτυχημένο. Από μια παρουσίαση στη δουλειά, μέχρι μια συζήτηση με φίλους σας -ναι όλοι σας ζητούν τις συμβουλές σας και εσείς τους τις δίνετε με μεγάλη χαρά. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Ο σύντροφός σας σήμερα θα σας κάνει πολλά παράπονα γιατί τελευταία δεν τον είχατε μέσα στις προτεραιότητές σας. Κανονίστε ένα ρομαντικό ραντεβού μαζί του, είτε στο σπίτι, είτε έξω. Διασκεδάστε, χαλαρώστε και δείξτε του πόσο πολύ τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Έχετε το χάρισμα και την ενέργεια για να οδηγήσετε τους άλλους σήμερα στην κατεύθυνση που θέλετε. Ναι, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματά σας. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας θα σας δημιουργήσει απίστευτη ένταση, όμως προσοχή, αφήστε το θέμα αυτό για το τέλος της εβδομάδας. Τότε θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε σωστά.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Σήμερα θα προσεγγίσετε τους στόχους σας με προσοχή και θα τα καταφέρετε. Τα αφεντικά, οι γονείς σας και γενικά όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα εντυπωσιαστούν με τις προσπάθειές σας.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αυτή είναι μια σπουδαία μέρα για να αντιμετωπίσετε κάτι που ίσως σας τρόμαζε πολύ το προηγούμενο διάστημα. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να κάνετε τα ταξίδια, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε, συντροφιά με τους φίλους σας ή τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να τελειώσετε λεπτομέρειες σχετικά με τους φόρους, το χρέος, τα ασφαλιστικά θέματα και τις κληρονομιές και οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινή ιδιοκτησία. Επίσης θα σας γίνει μια πολύ καλή πρόταση για δουλειά και σας προτείνουμε να την αποδεχτείτε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Οι σχέσεις σας με τους άλλους, είτε φίλους, είτε μέλη της οικογένειάς σας, είτε συναδέλφους, τον τελευταίο καιρό δεν είναι και οι καλύτερες, γι ‘αυτό πρέπει να είστε υπομονετικοί και διαλλακτικοί. Σήμερα θα κάνετε το πρώτο βήμα για να τις καλυτερεύσετε. Τα πράγματα όμως δεν φτιάχνουν σε μια στιγμή, χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Θα είστε αποδοτικοί σήμερα στην δουλειά σας. Όλα θα γίνουν με ήρεμο, σταθερό τρόπο και θα ολοκληρώσετε αυτό που αρχίσατε χωρίς εντάσεις. Οι φίλοι σας βρίσκονται πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν -ναι, είστε από τους τυχερούς και αυτό το ξέρετε πολύ καλά.

Από την Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα