Προβλέψεις Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Κάνετε το καλύτερό σας για να είστε σαφείς σε όλες τις επικοινωνίες σας, ειδικά στην εργασία ή με θέματα που σχετίζονται με την υγεία, διότι σήμερα είναι ώριμη ημέρα για σκέψεις. Είναι επίσης μια δύσκολη μέρα για να πάτε ενάντια στις συμβάσεις και στα πρέπει. Μην κάνετε τίποτα χωρίς σκέψη.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Ο ρομαντισμός μπορεί να είναι η πηγή απογοήτευσης σήμερα. Ναι, εσείς θέλετε να τα… δώσετε όλα,

όμως έχετε λογαριάσεις χωρίς τον.. ξενοδόχο, αφού ο σύντροφός σας δεν είναι στο ίδιο mood. Όσοι είστε γονείς θα έχετε δυσκολίες -κάτι θα προκύψει και δεν θα ξέρετε πως να το αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Να είστε καλοί και συμπονετικοί με τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συναδέλφους σας που ζητούν τη βοήθειά σας. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παρεξηγηθείτε με άτομα που αγαπάτε ή να απογοητευτείτε από τις πράξεις τους. Μην εμπλακείτε σε εντάσεις και τσακωμούς, αφήστε τα πράγματα να λυθούν από μόνα τους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σήμερα θα σας πιάσει μια ανησυχία χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Να ξέρετε όμως πώς τα περισσότερα από τα πράγματα που μας ανησυχούν, ευτυχώς σπάνια πραγματοποιούνται. Να είστε προσεκτικοί στις επικοινωνίες σας σήμερα, διότι είναι πιθανό να σας εξαπατήσουν και να αργήσετε να το καταλάβετε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Να είστε προσεκτικοί με όλες τις οικονομικές σας συναλλαγές σήμερα. Μπορεί να κάνετε λανθασμένες υποθέσεις και πιθανόν κάποιος να σας παραπλανήσει. Είναι επίσης μια κακή ημέρα για να πάτε ενάντια στο αφεντικό σας. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε απλά τη δουλειά σας και να επιστρέψετε σπίτι σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Τα άστρα σήμερα δεν είναι με το μέρος σας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το βάλετε κάτω. Δεν θα βρείτε πουθενά κατανόηση και θα γευτείτε μια μεγάλη απογοήτευση που θα προέλθει από το φιλικό σας περιβάλλον. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια καλύτερη ημέρα.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Θα προκύψει ένα μεγάλο θέμα στη δουλειά σας και δυστυχώς δεν θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε. Ζητήστε τις συμβουλές και τη βοήθεια των συναδέλφων σας και αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Αν βρείτε χρόνο βγείτε με φίλους και διασκεδάστε γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Ίσως δεν μπορείτε να πάρετε την άδεια για κάτι που θέλετε να κάνετε. Ίσως έχετε εσφαλμένες πληροφορίες ή είστε απογοητευμένοι από κάποιον. Πολλά θα συμβούν σήμερα που θα σας αναστατώσουν. Εμείς σας συμβουλεύουμε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην κάνετε βιαστικά πράγματα που θα τα μετανιώσετε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Περάστε προσεκτικά σήμερα. Οι άνθρωποι σας παρατηρούν. Εν τω μεταξύ, τα εμπόδια μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας. Η πρόκλησή σας είναι να υπολογίσετε ακριβώς τι συμβαίνει, ειδικά στο σπίτι ή με ένα μέλος της οικογένειας, επειδή οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι θολές ή λανθασμένες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Να είστε προσεκτικοί σε όλες τις επικοινωνίες σας σήμερα γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συμβούν πράγματα που θα σας εκνευρίσουν και θα σας κάνουν να εμπλακείτε σε εντάσεις και τσακωμούς. Πηγαίνετε αργά και δώστε χρόνο στον εαυτό σας πριν κάνετε κάτι που δεν θα είναι σωστό.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Αυτή δεν είναι η ιδανική ημέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με κληρονομιές ή κοινόχρηστη ιδιοκτησία ή οτιδήποτε σχετίζεται με το χρέος και την ασφάλιση. Αφήστε τα όλα για την επόμενη εβδομάδα και επικεντρωθείτε στον σύντροφό σας που το τελευταίο διάστημα τον έχετε παραμελήσει.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αναβάλλετε μια σημαντική συζήτηση με το αφεντικό, τον σύντροφό σας ή τον στενό σας φίλο. Σήμερα δεν είναι η μέρα σας. Δεν είναι επίσης η μέρα να ρωτήσετε τον γονέα ή τον προϊστάμενό σας για τίποτα. Μην περιμένετε ευνοϊκές καταστάσεις σήμερα και μην ανησυχείτε αν αισθάνεστε αποκομμένοι ή μοναχικοί.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα