Προβλέψεις Τρίτη 18 Ιουλίου

Τι θα συμβεί, σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Εφόσον επιβιώσατε χθες η σημερινή ημέρα αποτελεί την αμοιβή σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τα κοντινά σας πρόσωπα και να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Ταύρος ( 20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι μία πολύ καλή μέρα για να ψάξετε για τρόπους που θα αναπτύξουν το εισόδημα σας και θα σας φέρουν επιπλέον χρήματα. Επίσης είναι μία πολύ καλή μέρα για να κάνετε κάποιες δραστηριότητες και να χαλαρώσετε στο σπίτι.

Δίδυμος (21 Μαΐου

– 20 Ιουνίου)

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Φύγετε από τη δουλειά σας νωρίς, βρεθείτε με φίλους και πείτε τα ή κατευθυνθείτε στα μαγαζιά για shopping -τώρα που έχει εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να μην ξεφύγετε από το budget σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σήμερα νιώθετε ικανοποιημένοι από όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά, οι φίλοι σας είναι πάντα στο πλευρό σας, ο σύντροφός σας σας καταλαβαίνει απόλυτα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να απολαύσετε τη δουλειά σας -θα γίνει κάτι που θα σας συναρπάσει- αλλά και την παρέα των φίλων σας, είτε στο σπίτι, είτε έξω. Μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί θα προκύψει κάτι που θα σας αναγκάσει να τα αναβάλετε.

Παρθένος (23 Αυγούστου -22 Σεπτέμβρη )

Οι σχέσεις με τους γονείς και τα αφεντικά σας είναι εξαιρετικές σήμερα και είναι η ευκαιρία για να τους ζητήσετε αυτό που τόσο καιρό έχετε στο μυαλό σας αλλά συνεχώς το καταπιέζατε. Μην χάνετε καθόλου χρόνο!

Ζυγός ( 23 Σεπτέμβρη – 22 Οκτώβρη)

Θαυμάσιες ευκαιρίες για ταξίδια θα σας προκύψουν σήμερα -είτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε για μία μίνι απόδραση που θα σας αποφορτίσει και θα σας χαλαρώσει. Μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.

Σκορπιός (23 Οκτώβρη – 21 Νοέμβρη)

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να διαπραγματευτείτε στη δουλειά σας. Είστε πολύ καλοί στο να συζητάτε με επιχειρήματα και έχετε μια γοητεία που κάνει τους συνομιλητές σας να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας.

Τοξότης ( 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για σας. Όλοι θέλουν να έχουν μια στιγμή μαζί σας, στη δουλειά, στο σπίτι, έξω. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες ή να ξεκινήσετε μια νέα εταιρική σχέση. Όλα είναι υπέρ σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Τα πράγματα στη δουλειά σας θα κυλήσουν εξαιρετικά, αφού μπορεί να πάρετε την αύξηση που τόσο καιρό θέλετε και ζητάτε. Προσοχή στα μικροέξοδα που θα φέρουν… αναστάτωση στα οικονομικά σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα γεμάτη με αθλητικές εκδηλώσεις, στιγμές χαλάρωσης αλλά και πολύ παιχνίδι με τα παιδιά σας. Επίσης ο ρομαντισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο και θα φέρει χαρά στον σύντροφό σας που περίμενε τόσο καιρό να του δώσετε σημασία.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ψωνίσετε όμορφα πράγματα για το σπίτι σας ή για ένα μέλος της οικογένειάς σας -ναι, έχει εκπτώσεις και θα βρείτε τέλειες ευκαιρίες. Προσκαλέστε τους φίλους σας σπίτι σας και ετοιμάστε τους ένα ωραίο φαγητό, συνήθεια που σας αρέσει και σας χαλαρώνει.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα