Προβλέψεις Τετάρτη 31 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
H μέρα θα είναι κρίσιμη για εξελίξεις που παρά τις αγωνίες σας θα είναι ευχάριστες και θα έχετε την ευκαιρία να ξετυλίξετε τα ταλέντα σας στο να γοητεύετε και να πείθετε τους συνομιλητές σας. Η οικογένειά σας χρειάζεται τη στήριξή σας για διάφορα θέματα, αλλά είναι κάτι που θα το κάνετε με χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ο Ερμής στο ζώδιό σας ενισχύει την επικοινωνία και την κοινωνικότητα και σας βοηθά να πάτε ένα

βήμα παραπέρα κάποιους στόχους πάνω στους οποίους δουλεύετε εδώ και καιρό. Αν έχετε ένα θέμα σε εκκρεμότητα που πρέπει να συζητηθεί, η σημερινή μέρα είναι ιδανική.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο Ερμής στον Ταύρο σας φέρνει πληροφορίες που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, αλλά και τονώνει τον έτσι κι αλλιώς επικοινωνιακό σας χαρακτήρα. Σήμερα οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες είναι στο φόρτε τους και είναι η σωστή ευκαιρία για να κυνηγήσετε και να κλείσετε ένα σπουδαίο deal που θα σας δώσει άλλον αέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας επιστρέφει με τρόπο που σας αναστατώνει συναισθηματικά και σας φορτίζει. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή με ψυχραιμία και κατευνάζοντας την drama queen που κρύβετε μέσα σας. Όσο πιο cool δείχνετε –ακόμα κι αν δεν είστε- τόσο πιο υπέρ σας θα λειτουργήσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ημέρα ευνοεί τα επαγγελματικά σας και δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να κατακτήσετε τις διεκδικήσεις σας αν κινηθείτε με σωστό πλάνο. Οικονομικά θα υπάρξει επίσης μια ευχάριστη τόνωση που θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Αυξημένη θα είναι και η τάση για έξοδα, την οποία καλό είναι να τιθασεύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί οι προηγούμενες ημέρες να σας έβαλαν κάποιες δοκιμασίες, τις οποίες διαχειριστήκατε πολύ σωστά, έτσι παρά τα δύσκολα που αφήσατε πίσω όλα οδηγούν σε μια καλύτερη εργασιακή καθημερινότητα με νέες ευκαιρίες. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση συνεργασίας που θα τονώνει την αυτοπεποίθηση, αλλά και την τσέπη σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η ημέρα θα έχει μετακινήσεις, επαφές και γνωριμίες, που φέρνουν νέες ευκαιρίες επαγγελματικά, βοηθώντας και στην κοινωνική σας εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι ίσως ζήσετε στιγμές έντασης στη σχέση σας, αφού οι παρεξηγήσεις, οι ζήλιες και οι κόντρες δεν θα λείψουν από το σημερινό μενού –να θυμάστε, όμως, πως ότι συζητάτε το λύνετε, οπότε μην αφήνετε να αιωρούνται αναπάντητα ερωτηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ανανέωση της εικόνας σου (κάνοντας γυμναστική, περιποιήσεις, ψώνια για την γκαρνταρόμπα) είναι κάτι που σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις, έτσι μέσα στην ημέρα θα προσπαθήσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Παράλληλα, μια νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ημέρα ευνοεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής στον Ταύρο απογειώνει τη διαπραγματευτική σου ικανότητα είναι καθιστά τη μέρα ιδανική για να ξεκινήσεις τις συζητήσεις για μια νέα συνεργασία που θα αποδειχθεί και ιδιαίτερα προσοδοφόρα. Πούλησε καλά τον εαυτό σου και θα ανταμειφθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Έχεις διάθεση για ερωτικά παιχνίδια, εξόδους και γνωριμίες, οπότε εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή διάθεση της ημέρας και μην κλειστείς στο σπίτι σου μετά από το γραφείο. Αν έχεις μια μάλλον κριτική διάθεση απέναντι σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφραστείς γιατί μπορεί να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια σημαντική υπόθεση που σε απασχολεί και είχε «κολλήσει», σήμερα έχει όλες τις καλές προοπτικές να έχει ευχάριστες εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Νιώθεις την ανάγκη να βρεις χρόνο για διασκέδαση και αποφόρτιση, εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο που έρχεται και ξεκίνα από τώρα την… προθέρμανση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν σχεδιάζεις κάποιες αλλαγές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σου σήμερα είναι καλή μέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Οι δεσμευμένοι που θέλουν να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση με το άλλο τους μισό καλό είναι να αξιοποιήσουν την ευνοϊκή επικοινωνιακή διάθεση της ημέρας –εξίσου .

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 31 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα