Προβλέψεις Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μια ωραία, διασκεδαστική μέρα! Συγκεκριμένα, θα αγαπήσετε να ταξιδέψετε κάπου επειδή είστε έτοιμοι για περιπέτεια και θέλετε να ζήσετε κάτι νέο. Απολαύστε συναντήσεις με άλλους, ειδικά ανθρώπους που είναι “διαφορετικοί”. Ζήστε το σήμερα και αφήστε τις υποχρεώσεις γι αύριο.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσουμε την κοινή ιδιοκτησία, τους φόρους, το χρέος, τις κληρονομιές και πώς να διαιρέσουμε κάτι με κάποιον.

Οι άνθρωποι είναι ζεστοί και γενναιόδωροι ο ένας στον άλλο, καθώς έχουν τη διάθεση να συναντηθούν. Και αυτά είναι τα συστατικά που χρειάζεστε για συναίνεση.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Η Σελήνη είναι ακόμα απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσετε περισσότερο από το μισό, όταν ασχολείστε με άλλους. Αλλά μην σας πιάνει πανικός! Σε λίγο η Σελήνη θα φύγει από το ζώδιο σας και όλα θα είναι μια χαρά. Πράξη για την ανησυχία σας για την ευημερία κάποιου άλλου. Ή αντίστροφα – κάποιος μπορεί να είναι ευγενικός σε σας.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Πολλοί από εσάς σήμερα ίσως κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Θα απολαύσετε επίσης δραστηριότητες ομάδας και συναντήσεις, ειδικά εάν εστιάζουν στη δημιουργία βελτιώσεων για όλους. Αυτή είναι μια καλή ιδέα γιατί υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Έχετε έντονη διάθεση σήμερα για πάρτι, που κάνει αυτό μια γεμάτη διασκέδαση! Απολαύστε το με άλλους σε κοινωνικές καταστάσεις, πάρτι, αθλητικά γεγονότα και οτιδήποτε σχετίζεται με τις τέχνες. Ακόμα, ευνοούνται δραστηριότητες με παιδιά. Ο ρομαντισμός, ειδικά το βράδυ θα είναι έντονος!

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Οι συζητήσεις για την οικογένεια θα πάνε καλά σήμερα. Επιπλέον, οι συζητήσεις σχετικά με τις επισκευές στο σπίτι ή τα θέματα ακίνητης περιουσίας θα είναι φιλόδοξες και επεκτατικές. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάτι σπουδαίο, το οποίο, από την πλευρά του, είναι απόλυτα κατάλληλο για το ζώδιο σας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Οι συγγραφείς και όσοι από εσάς ασχολείστε με πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τη διδασκαλία και τη δράση θα περάσετε καλά σήμερα, επειδή βρίσκεστε σε ένα τέτοιο θετικό πνεύμα που όλοι θα σας θαυμάζουν. Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους είναι σίγουρα αισιόδοξες και ενθουσιώδεις. Πάρτε τη φόρμα συγκατάθεσης του γονέα σας και βγείτε και μοιραστείτε!

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Αυτή είναι μια καλή μέρα για οικονομικά ζητήματα και γενικά για οικονομικές συναλλαγές. Ψάξτε για τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε επιπλέον χρήματα από την πλευρά. Μην ξοδεύεται άσκοπα τα χρήματα σας πάντως.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αυτή είναι μια θαυμάσια, κοινωνική, διασκεδαστική ημέρα. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας χορεύοντας με τον κυβερνήτη σας Δία. Επειδή το μυαλό σας είναι σαφές και ενεργοποιημένο, είστε γεμάτοι από πολλές και έξυπνες ιδέες. Προσπαθήστε και θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι μια μέρα που αισθάνεσαι καλά ακόμα κι αν θέλετε να κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ. Οι ευκαιρίες ταξιδιού και οι ευκαιρίες για εξερεύνηση θα είναι ποικίλες αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας ώστε να νιώσετε καλύτερα.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Μια συζήτηση με μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι σημαντική σήμερα. Εάν ναι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον, επειδή κάποιος άλλος θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Αφήστε τους ανθρώπους γύρω σας.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Σήμερα νιώθετε δυνατοί και έτσι θα καταφέρετε πολλά , να το γνωρίζετε αυτό. Δουλεύετε σκληρά τώρα και έχετε μια ισχυρή εστίαση στους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας. Αλλά σήμερα οι συζητήσεις για τα ταξιδιωτικά σχέδια φαίνονται συναρπαστικά! Μπορεί επίσης να αποφασίσετε πώς θα μοιραστείτε κάτι.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα