Προβλέψεις Τετάρτη 29 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ο μήνας πλησιάζει προς το τέλος του και εσείς νιώθετε πως πρέπει να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Να μην παραμερίζετε τα δικά σας «θέλω» μπροστά σε αυτά των άλλων, να αφιερώνετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας σε πράγματα που σας ευχαριστούν –και πάνω από όλα να έχετε ελεύθερο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μην θυμώνετε με το παραμικρό και μην βάζετε τις φωνές στους λάθος ανθρώπους. Αν οι μέρες

έχουν για εσάς λίγη ένταση παραπάνω από ότι συνήθως, κάντε αναπνοές γιόγκα και προσπαθείτε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας –οτιδήποτε άλλο θα… χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Όσο πιο οργανωμένα και με πλάνο αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που επιμένουν να μην εξελίσσονται όπως τις θέλετε, έχοντας πάντα και ένα plan b, τόσο πιο αρμονικά θα εξελίσσονται τελικά σύμφωνα με το… plan a. Τι θέλουμε να πούμε; Όταν δεν αφήνετε κάτι στην τύχη του, παρά τις αναβολές, θα οδηγήσει εκεί που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι φίλοι σας έχουν να λένε για το πόσο δοτικοί και πιστοί είστε. Η αλήθεια είναι πως οι παλιοί και δοκιμασμένοι σας φίλοι είναι για εσάς οικογένεια και εκείνοι είναι που θα σας στηρίξουν στα δύσκολα και θα χαρούν περισσότερο κι από εσάς στα ευχάριστα. Σε αυτούς θα πρέπει να στραφείτε και όταν χρειαστείτε κάποια συμβουλή. Θα είναι από αγάπη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πολλές φορές πέφτετε στην εξής παγίδα: έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας, έτσι δεν δίνετε πάντα τον καλύτερο εαυτό σας για να επιτύχετε κάτι. Το θεωρείτε πιο εύκολο από ότι τελικά αποδεικνύεται και μετά θυμώνετε με τον εαυτό σας. Την επόμενη φορά φανείτε προνοητικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τελευταία έχετε βαρεθεί να βάζετε νέα στοιχήματα και να εκπλήσσετε ακόμα και τον εαυτό σας με το πόσο καλά λειτουργείτε σε καθεστώς πίεσης που κάποιες φορές δοκιμάζει τα όριά σας. Μπορεί να μην έχετε πάρει ανάσα μέχρι τώρα, αλλά τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα σύντομα.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχετε ένα αρκετά σύνθετο μυαλό, έτσι μερικές φορές υπερ-αναλύετε καποιες καταστάσεις και φτάνετε στο σημείο να δημιουργείτε θεωρίες συνωμοσίας που θα ταίριαζαν σε κατασκοπική ταινία. Σας αρέσει να νιώθετε σαν πρωταγωνιστές χολιγουντιανής επιτυχίας, αλλά μερικές φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Μην παιδεύετε το μυαλουδάκι σας άσκοπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Έχετε μια τάση να θεωρείτε πως οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν έχουν σκοπό κάτι να κερδίσουν από εσάς. Έχετε μια επιφυλακτικότητα στις νέες γνωριμίες και τους ανθρώπους που μπαίνουν κάπως αναπάντεχα στη ζωή σας, αλλά προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και λιγότερο αμυντικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η περίοδος αυτή θα φέρει ξεκαθαρίσματα, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά έχει για εσάς σημασία και τι όχι, αλλά θα φέρει και μεγάλες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Μη φοβηθείτε να δοκιμαστείτε σε κάτι καινούργιο και να ρισκάρετε αν νιώθετε πως είναι κάτι που σας ταιριάζει και το επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μερικές φορές βγάζετε προς τα έξω ένα ψυχρό πρόσωπο, μοιάζετε απόμακροι και δείχνετε να μην έχετε ευαισθησίες και τρωτά σημεία. Αυτό από τη μία κάνει τους υπόλοιπους να σας θεωρούν δυνατούς και αυτάρκεις, αλλά από την άλλη πιστεύουν πως δεν έχετε την ανάγκη κανενός και δεν είναι πάντα έτσι. Εκφράστε την επιθυμία σας για ενδιαφέρον και τρυφερότητα, δεν θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μετά από ένα διάστημα πιέσεων νιώθετε πως ξεκινά μια πιο ήρεμη περίοδος, όχι γιατί δεν θα έχει απαιτήσεις, αλλά γιατί πλέον έχετε περισσότερη εμπειρία στο να διαχειρίζεστε πολύπλοκες καταστάσεις. Αν έχετε μια διαφωνία με συνεργάτες ή συναδέλφους ξεκαθαρίστε τι σας ενοχλεί και βάλτε τα όριά σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε. Μην επαναπαυτείτε να βλέπετε να συμβαίνει κάτι λάθος και να μη μιλάτε, θεωρώντας πως αυτά που συμβαίνουν δεν σας αγγίζουν άμεσα. Όταν θα γίνει η στραβή, θα είναι ίσως αργά να κάνετε κάτι. Είναι καλύτερα να την προλάβετε.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 29 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα