Προβλέψεις Τετάρτη 22 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Με καλούς φίλους και καλούς συνεργάτες η ζωή είναι πιο ωραία και πιο εύκολη και αυτό το συνειδητοποιείτε καθημερινά. Σε αυτούς θα πρέπει να ποντάρετε και στο επόμενο βήμα που ετοιμάζετε, καθώς η σιγουριά των σωστών συμμάχων σας είναι πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα λόγια τα μεγάλα ποτέ δεν σας άρεσαν, αλλά αυτή τη φορά η καθημερινότητα έχει να σας δώσει ένα ακόμα μάθημα, πως ποτέ δεν πρέπει να πεις ποτέ και

να είσαι απόλυτος γιατί μετά κινδυνεύεις να… λουστείς αυτά που συνήθως κοροϊδεύεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν και οι προθέσεις σας είναι πάντα καλές, μερικές φορές κάνετε λάθος εκτιμήσεις σε πρόσωπα και πράγματα κι αυτό κυρίως γιατί έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε εύκολα. Πολλές φορές, όμως, οι άλλοι είναι πιο… πονηροί και έχουν άλλες βλέψεις που εσείς δεν αντιλαμβάνεστε αμέσως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν κάτι σας απασχολεί και δυσκολεύεστε να το λύσετε μπορείτε πάντα να ζητήσετε μια συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεστε. Μερικές φορές μόνοι μας πελαγώνουμε, ενώ όταν απευθυνθούμε στους κατάλληλους ανθρώπους μας δίνουν τις σωστές κατευθύνσεις και μας ξεμπλοκάρουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η γοητεία σας και η έμφυτη τάση σας να μονοπωλείτε το ενδιαφέρον και να γίνεστε το επίκεντρο της παρέας θα σας χαρίσει νέες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Αυτό ίσως σας δημιουργήσει αντιπαλότητες με κάποιους που θα ήθελαν να είναι στη θέση σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί επαγγελματικά όλα να πηγαίνουν περίφημα, τουλάχιστον για τα δύσκολα και απαιτητικά δεδομένα της εποχής, όμως κάποιοι από εσάς εισπράττουν κρεβατομουρμούρα στην προσωπική τους ζωή. Ξεκαθαρίστε τη θέση και τα δεδομένα σας, γιατί όσο αποφεύγετε την συζήτηση, τόσο θα κορυφώνονται οι γκρίνιες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι από εσάς έχουν στο πρόγραμμα μετακινήσεις ή ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους και έκτακτες υποχρεώσεις που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Προσπαθήστε να φανείτε ευέλικτοι και να δείχνετε πρόθυμοι να βρίσκετε λύσεις και όχι να κολλάτε στα προβλήματα και αυτό θα φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Και να που ο μήνας έφτασε προς το τέλος του και δεν έχετε καταφέρει ακόμα να κάνετε ούτε τα μισά από όσα θέλατε. Μην απογοητεύεστε. Μπορεί οι αναβολές να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά τελικά όλα θα γίνουν έστω και με μικροκαθυστερήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο Κρόνος δεν λέει να σας αφήσει σε ησυχία, περισσότερο ψυχολογικά, παρά πρακτικά. Η ευαίσθητη ψυχολογία σας, σας κάνει ευάλωτους σε καταστάσεις που με καλύτερη ψυχολογία θα αντιμετωπίζατε εντελώς διαφορετικά. Επιστρατεύστε τη λογική σας και τη συναισθηματική σας νοημοσύνη για να ξεπεράσετε μικροεμπόδια που σας φαίνονται βουνό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όταν σας πιάσει το πείσμα σας δεν πιάνεστε από πουθενά κι αυτό έχει κάνει τους κοντινούς σας ανθρώπους να είναι στα κόκκινα. Όμως, ο τρόπος για να καταφέρετε αυτό που θέλετε είναι η στρατηγική και όχι οι καβγάδες και οι φωνές που μόνο αντίδραση φέρνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ο οικονομικός τομέας και η διευθέτηση των όποιων υποχρεώσεων έχετε είναι αυτό στο οποίο έχετε επικεντρωθεί αυτή την εβδομάδα. Πηγαίνετε βήμα-βήμα χωρίς παράλογες απαιτήσεις και όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε πιο γρήγορα από ότι θα περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν κάποιοι τα έχουν βάλει μαζί σας και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σας, μην πέσετε από τα σύννεφα. Οι θετικές εξελίξεις στη δική σας ζωή κάνουν κάποιους να σας φθονούν και κάποιους άλλους να καμαρώνουν και να χαίρονται για σας. Τελικά, οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται όχι μόνο στα δύσκολα αλλά και στα πραγματικά ευχάριστα.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 22 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα