Προβλέψεις Τετάρτη 22 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Οι τυχεροί Κριοί είναι διακοπές σήμερα. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, βρείτε χρόνο για να απολαύσετε αθλητικές εκδηλώσεις, πάρτι, οτιδήποτε σχετίζεται με τις τέχνες – ταινίες, θέατρο και μουσικές παραστάσεις – καθώς και στιγμές για παιχνίδι με τα παιδιά. Απολαύστε το!

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Το σπίτι, η οικογένεια και η ιδιωτική σας

ζωή είναι οι σημερινές σας προτεραιότητες, μακριά από το επαγγελματικό περιβάλλον, το γραφείο, τους συναδέλφους και τα ασφυκτικά deadlines. Ίσως να δεχτείτε κάποιους απρόσκλητους επισκέπτες που θα σας γεμίσουν χαρά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Οι μέρες σας είναι απασχολημένες! Κάνετε πιο σύντομα ταξίδια από το συνηθισμένο και μιλάτε με φίλους, αδέλφια και συγγενείς. Απλά αποδεχτείτε αυτόν τον ταχύτερο ρυθμό και πηγαίνετε όσο το δυνατόν πιο επιδέξια. Τα πράγματα θα χαλαρώσουν πολύ σύντομα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τα χρήματα είναι στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή για διάφορους λόγους. Το γεγονός είναι ότι αυτή την εβδομάδα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αγορές που τόσο θέλετε σε πολύ λογικές τιμές.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Χωρίς αμφιβολία, έχετε απίστευτη ενέργειά που θα σας ωθήσει στο να λύσετε κάθε τι που σας απασχολεί σήμερα. Βρείτε χρόνο για να βγείτε ένα ρομαντικό ραντεβού με τον σύντροφό σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Από τη μια θέλετε να βρίσκεστε συνεχώς με άλλους, ιδιαίτερα τους φίλους σας και τους δημιουργικούς καλλιτεχνικούς ανθρώπους. Από την άλλη επιθυμείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ και να εργάζεστε μόνοι. Μια αντίφαση που σας ακολουθεί πάντα. Μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε τη χρυσή τομή;

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Σήμερα θα μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Είστε σε ένα σημείο που δεν ξέρετε τι να κάνετε και γι’ αυτό θα ζητήσετε τη βοήθεια άλλων.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Αυτή είναι μια από τις πιο δυνατές εποχές του χρόνου για να σκεφτείτε την πορεία της ζωής σας. Τα αστέρια σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε πού κατευθύνεστε και αν αυτή είναι η κατεύθυνση που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε. Έχετε ένα σχέδιο ή απλά πάτε με το ένστικτο;

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Είστε ο αναζητητής της αλήθειας και ο ταξιδιώτης του ζωδιακού κύκλου. Γι ‘αυτό θέλετε να κάνετε οτιδήποτε σας βοηθά να νιώθετε ζωντανός και χρήσιμος. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί για να ταξιδέψετε ή να μελετήσετε κάτι νέο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Επειδή είστε κάποιος που εκτιμά την ασφάλεια και δεν σας αρέσουν καθόλου οι εκπλήξεις, διευθετήστε λεπτομέρειες σχετικά με κληρονομιές, φόρους, χρέη και κοινόχρηστα ακίνητα. Σας αρέσει να είστε πάνω από τα πράγματα.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Σήμερα θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στο να παρατηρήσετε όλους τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε εσάς, να σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει και να τα διορθώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας που τελευταία τον είχατε παραμελήσει.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά σε οποιοδήποτε projcct σας έχουν αναθέσει και θα το αναγνωρίσει το αφεντικό σας. Δεν είναι απίθανο να θελήσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, όπως το να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα