Προβλέψεις Τετάρτη 2 Αυγούστου

Τι μας λένε τα άστρα σήμερα..

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μια σπουδαία μέρα που σας δίνει πολλές ευκαιρίες για εκπαίδευση. Είναι επίσης μια υπέροχη μέρα για να κάνετε σχέδια ταξιδιού. Να σκέφτεστε θετικά και όλα θα έρθουν με την σειρά τους!

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Οι συζητήσεις σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία, κληρονομιές, φόρους, χρέος και το πώς να διαιρέσετε ή να μοιραστείτε κάτι θα πάνε καλά σήμερα και πολύ πιθανόν θα είναι όλες υπέρ σας. Στη δουλειά, μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη

από συναδέλφους σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Οι σχέσεις με τους στενούς σας φίλους είναι ζεστές και σημαντικές σήμερα, επειδή και εκείνοι αισθάνονται αισιόδοξοι και χαρούμενοι που μοιράζονται ιδέες και χρόνο μαζί σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Κάποιο ταξίδι που σχετίζεται με την δουλειά σας είναι πιθανό σήμερα. Οι συναντήσεις και τα συνέδρια θα είναι μια καλή εμπειρία. Πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίσουν ανθρώπους από άλλες χώρες και να έρθουν σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Είστε στα μέσα της εβδομάδας και νιώθετε πως είστε σε ένα πάρτι. Απολαύστε αθλητικές εκδηλώσεις, θέατρο, τέχνες, ρομαντικές βόλτες, κοινωνικές εξόδους, γεύματα, δείπνα και χρόνο για παιχνίδι με τα παιδιά σας!

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Οι οικογενειακές συζητήσεις σας ικανοποιούν σήμερα, αφού ένα θέμα που σας απασχολούσε λύνεται. Μπορείτε να διασκεδάσετε στο σπίτι ή και έξω συντροφιά με τους φίλους και το σύντροφό σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Θέλετε να απολαύσετε την ηρεμία σας σήμερα στο σπίτι αλλά αργά το απόγευμα θα κανονίσετε να βρεθείτε με παλιούς φίλους και γενικά άτομα που σας γνωρίζουν πολύ καλά.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά σήμερα. Στην πραγματικότητα, ό, τι κι αν ξεκινήσατε θα σας φέρει ένα κέρδος τώρα ή στο μέλλον. Εάν κάνετε αγορά θα χαλάσετε πολλά χρήματα, όμως δεν θα μετανιώσετε την αγορά σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Είστε πειστικοί σήμερα σε ότι και να πείτε στους άλλους, κάτι που είναι καλό αν δραστηριοποιείστε στον τομέα των δημοσιών σχέσεων. Να είστε επίσης προετοιμασμένοι να βοηθήσετε έναν φίλο σήμερα. Γενικά τα πράγματα θα πάνε τέλεια!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Τα συναισθήματά σας δοκιμάζονται σήμερα, γι ‘αυτό πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό. Στην πραγματικότητα, θα πάρετε μια σοφή απόφαση επειδή σήμερα ό, τι δίνετε, τελικά θα σας επιστραφεί στο διπλάσιο.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Θα απολαύσετε χρόνο με φίλους και συνεργάτες σήμερα και θα πάρετε μέρος σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν την καρδιά σας χαρά. Οι Υδροχόοι άλλωστε θέλετε πάντα να κάνετε τον κόσμο καλύτερο!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Θα εντυπωσιάσετε σήμερα τα αφεντικά και τους ανωτέρους σας. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που δεν πρέπει να χάσετε! Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα αξεσουάρ σας σήμερα, θα είναι το κομμάτι κλειδί της εμφάνισης σας -είδατε που σας δίνουμε και στυλιστικές συμβουλές;

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα