Προβλέψεις Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μπορεί να υπάρξει αλλαγή από τη συνεργασία με τους νεότερους ανθρώπους σε εκείνους που είναι πιο σοβαροί ή μεγαλύτερα στην ηλικία. Αν συμβεί αυτό θα σας κάνει σίγουρα καλύτερους και πιο έμπειρους. Σταθείτε σε ένα φίλο που θα χρειαστεί τη βοήθειά σας -είστε άλλωστε πολύ καλοί στο θέμα αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Ό, τι χρειάζεστε τώρα μπορεί εύκολα να αποκτηθεί -ναι, τα άστρα… δουλεύουν για εσάς, γι αυτό μην χάνεται καθόλου χρόνο. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους ανθρώπους που θα σας ανοίξουν

ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Μια οικονομική ευκαιρία θα παρουσιαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Πολλές από τις σχέσεις σας θα αντικατοπτρίζουν τώρα μερικές από τις εσωτερικές σας προκλήσεις. Μήπως ήρθε η ώρα να εργαστείτε πάνω σε πιο βαθιά θέματα; Μια γνωριμία από το παρελθόν που την είχατε… κουκουλώσει θα εμφανιστεί ξανά στο δρόμο σας και θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Θέλετε να είστε πάντα οι καλύτεροι στο εργασιακό σας περιβάλλον, γι’ αυτό και δουλεύετε συνεχώς χωρίς να βρίσκετε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Προσοχή, αν δεν υπάρχει ισορροπία στη ζωή, τότε ο πόνος από τη διάλυση όλων όσων έχετε καταφέρει θα είναι μεγαλύτερος.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μελετώντας τα διατροφικά σας πρότυπα, θα συναντήσετε τον λόγο για τον οποίο το σώμα σας αισθάνεται λίγο αδύνατο. Οι στόχοι και οι οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία είναι παραγωγικοί. Ναι, μπαίνετε σε μια καινούργια εποχή όπου όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Νιώθετε ότι το θεμέλιο στο οποίο χτίζονται οι στόχοι σας είναι λίγο ασταθές. Όταν η εμπιστοσύνη σας χάνεται, κοιτάξτε στους ανθρώπους που θαυμάζετε ή επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας και βρείτε τι είναι αυτό που σας συνδέει. Οι στενοί δεσμοί, με εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, μπορούν να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Σήμερα θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε έξω και να συναντήσετε κάποιον για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, ξεχνώντας τα προβλήματα που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας. Η αγάπη είναι στον αέρα και οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες. Ίσως να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα σας κλέψει την καρδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21//11)

Πολλά τα προβλήματα το τελευταίο διάστημα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Υπομονή όμως, σύντομα θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Οι υποχρεώσεις αρχίζουν σιγά σιγά να τελειώνουν, τα deadlines χαλαρώνουν και βρίσκετε επιτέλους χρόνο για τον εαυτό σας και όσα σας αρέσει να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Η ομιλία είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσετε την υποστήριξη που θέλετε τώρα. Άγνωστο σε εσάς υπάρχουν άλλοι που αισθάνονται ακριβώς όπως εσείς και έχετε την υποστήριξή τους σήμερα λέγοντάς τους όπως είναι.Έχετε ένα πνεύμα περιπέτειας αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αρχίσετε τις εξερευνήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Εκφράστε την ατομικότητά σας σήμερα, αλλά προσέξτε εάν έχετε την επιθυμία να χαλαρώσετε, όταν ξεσπάσει μια διαφωνία. Ο καθορισμός ορίων είναι ένα θέμα και οι συζητήσεις σας θα μπορούσαν να είναι μάλλον τεταμένες. Έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε συναρπαστικό νέο χώρο με πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες ανέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Τα παλιά συναισθήματα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και πρέπει να ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε. Ακριβώς επειδή υπάρχει μια αναβίωση της αγάπης για κάποιον πρώην σας. Προσπαθήστε να εκτιμήσετε τι έχετε χωρίς να καταστρέψετε το παρόν ή το μέλλον. Αυτό απαιτεί αυτοέλεγχο. Τέλος, είστε έτοιμοι να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή πραγματικές διαφωνίες με άλλους;

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μπορεί να έχετε λιγότερη ενέργεια ή μια πρόκληση για την υγεία που σας αναγκάζει να επιλέξετε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Κάτι που κάνετε τώρα μπορεί να παρακινήσει άλλους σε μια σειρά από συζητήσεις με εσάς στο επίκεντρο. Μια μεγάλη ευκαιρία θα παρουσιαστεί στα οικονομικά σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα