Προβλέψεις Σάββατο 6 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Oι τελευταίοι μήνες τέσταραν φιλίες και απέδειξαν ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας και ουσιαστικά φίλοι σας, στα δύσκολα αλλά και στα όμορφα, αυτοί που χαίρονται με τις χαρές σας και είναι δίπλα στα στις λύπες. Σε αυτούς θα πρέπει να στηριχτείτε και τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πολλές φορές όταν έχετε κάτι στο μυαλό σας το υποστηρίζετε με πάθος χωρίς όμως να ακούτε αυτά που έχουν οι άλλοι να σας πουν,

τα επιχειρήματα με τα οποία είναι έτοιμοι να σας αντικρούσουν. Για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας πρέπει πρώτα να ακούτε και μετά να μιλάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η ημέρα θα φέρει μια πολύ σημαντική γνωριμία που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές και τελικά θα σας βοηθήσει και σε ένα πεδίο που δεν φανταζόσασταν. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά ακούστε και τις συμβουλές των άλλων για να ξεχωρίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όταν κάτι μπορεί να πηγαίνει στραβά μην σκεφτείτε να ρίξετε το βάρος της ευθύνης σε κάποιον άλλον, αν στην πραγματικότητα είναι κάτι που βαραίνει εσάς. Πιο πολύ θα εκτιμηθεί να αναλάβετε την ευθύνη, παρά να θελήσετε να τη φορτώσετε αλλού- αυτοί που ξέρουν την αλήθεια θα απογοητευτούν από εσάς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η γοητεία σας είναι αδιαπραγμάτευτη και το φλερτ είναι στην πρώτη γραμμή με εσάς πρωταγωνιστές. Η ερωτική διάθεση θα φέρει όμορφες στιγμές αλλά θα γίνει αιτία και για σκηνές ζήλιας, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε για να μην οδηγήσουν σε ρήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια μέρα χαλάρωσης με αγαπημένα πρόσωπα και συναντήσεις με φίλους. Καλό είναι όταν μπορείτε να ρίχνετε ρυθμούς γιατί το στρες και η πίεση έχουν χτυπήσει κόκκινο για εσάς τον τελευταίο καιρό. Όταν νιώθετε πως αγγίζετε τα όρια της υπομονής και της αντοχής σας να θυμάστε πόσα πολλά έχετε καταφέρει.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιες φορές οι απαιτήσεις σας από το σύντροφό σας είναι δυσανάλογες των δυνατοτήτων του. Μην δημιουργείτε στο μυαλό σας μια ιδανική εικόνα που απέχει από την πραγματική γιατί θα απογοητευτείτε. Δείτε τον άνθρωπό σας στην πραγματική του διάσταση και αγαπήστε τον για αυτό που είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η διπλωματία δεν είναι το μεγαλύτερο ατού σας, ειδικά όταν έχετε νεύρα, σήμερα όμως θα πρέπει να την επιστρατεύσετε για να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας και να φέρετε στα νερά σας ανθρώπους που η συμμαχία μαζί τους είναι σημαντική για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο εγωισμός σας έχει ξυπνήσει και προσπαθείτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος για όλο αυτό τον καιρό που κάνατε πάντα εσείς ένα βήμα πίσω. Θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα, τα ενδιαφέροντα, τις γνωριμίες σας, ακόμα και σχέσεις σημαντικές για εσάς και έχετε πάρει την κατάσταση στα χέρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα και φροντίστε την υγεία και τη διατροφή σας. Μην φέρνετε τον οργανισμό σας στα όριά του. Εκμεταλλευτεί το σημερινό Σάββατο για να ρίξετε ρυθμούς και να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τις τελευταίες μέρες έχετε βάλει σκοπό να λύσετε όλα τα ζητήματα που δεν σας αφήνουν να οργανώσετε όπως θέλετε την καθημερινότητά σας. Τώρα που ο Ερμής έχει πια ορθή πορεία οι αναβολές θα λάβουν τέλος και σιγά-σιγά όλα θα μπουν στη θέση τους. Λίγο ακόμα υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η διαπίστωση πως κάποιος σημαντικός για εσάς άνθρωπος δεν σας έχει πει όλη την αλήθεια για ένα ζήτημα που σας αφορά άμεσα σας ταράζει και σας στενοχωρεί. Όσο όμως η κατάσταση αποκαλύπτεται καταλαβαίνετε πως όσο πιο ήρεμα και μεθοδευμένα δράσετε, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Μην προβείτε σε σπασμωδικές κινήσεις.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 6 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα