Προβλέψεις Σάββατο 27 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με διάφορες έγνοιες που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε, ενώ οι διαφορές με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα. Μην αφήσετε, όμως, τον εαυτό σας να πάρει πιο βαριά από όσο πρέπει κάποια πράγματα που έχουν μικρή σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ένα οικογενειακό ζήτημα σας απασχολεί και σας έχει βάλει να πάρετε το ρόλο του διαιτητή κάτι που σας φορτίζει ψυχολογικά,

ακόμα κι αν επιθυμείτε να το κάνετε για να βοηθήσετε. Κάποια σχέδιά σας ίσως πάρουν μικρή αναβολή, αλλά να θυμάστε πως κάθε εμπόδιο για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η μέρα είναι φορτισμένη συναισθηματικά και μέσα από συζητήσεις ή γεγονότα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες προτεραιότητες. Οι υποχρεώσεις δεν θα λείψουν από το φορτωμένο σας πρόγραμμα, αλλά καλό είναι να επιδιώξετε να πάρετε μια ανάσα και να εξασφαλίσετε λίγο προσωπικό χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η παρέα με καλούς φίλους και οι συζητήσεις σας κάνουν καλό, σας ηρεμούν και βάζουν στη θέση τους κάποια ερωτηματικά που έχει μέσα σας για κάποια πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να αποφορτιστείτε ψυχολογικά και προσπαθήστε να βγάλετε ένα πλάνο για τις εκκρεμότητες που έχετε να τακτοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η αλλαγή περιβάλλοντος σας κάνει καλό και σας βοηθά να σκεφτείτε πιο καθαρά κάποια πράγματα που μέσα στη ροή της καθημερινότητας βάζετε στον αυτόματο πιλότο. Το επόμενο βήμα που θα κάνετε στη ζωή σας είναι κάτι που σας απασχολεί, αλλά η οργανωτικότητά σας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, αρκεί να σκεφτείτε καθαρά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια ευκαιρία για παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα κάνει την εμφάνισή σας για πολλούς από εσάς και σας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε το μπάτζετ σας και να πάρετε μια ανάσα στα οικονομικά σας. Μια αποκάλυψη που αφορά φιλικό σας πρόσωπο σας ξαφνιάζει, αλλά η πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πολλές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Προσέξτε να μην πείτε πράγματα για τα οποία μπορεί μετά να μετανιώσετε. Αν κάτι σας έχει ενοχλήσει μην αντιδράσετε εν θερμώ, αλλά μετά από σκέψη. Η μέρα θα φέρει συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε και να νιώσετε πολύ πιο όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ψυχολογία σας έχει πολλά ups and downs και αυτή η κυκλοθυμική σας διάθεση είναι εμφανής και στους γύρω σας που σας έχουν συνηθίσει να είστε η χαρά της ζωής. Προσπαθήστε να αδειάσετε το μυαλό σας από τις αρνητικές σκέψεις γιατί κάποιες καταστάσεις τις έχετε μεγεθύνει υπερβολικά στο μυαλό σας και στενοχωριέστε περισσότερο από όσο πρέπει. Όλα θα πάνε καλύτερα πολύ σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Όταν θέλετε κάτι πάρα πολύ αποκλείεται να μην το πετύχετε, καθώς θα το διεκδικήσετε με όλο σας το είναι. Μήπως λοιπόν κάτι που δεν έχει εξελιχθεί όπως το θέλατε δεν το προσπαθήσατε πραγματικά γιατί το θεωρήσατε δεδομένο; Υπάρχει πάντα χρόνος να κάνετε μια νέα εκκίνηση στις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η συναισθηματική κάλυψη που σας προσφέρουν οι φίλοι σας στις δύσκολες για εσάς περιστάσεις είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία σας γιατί σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια. Παρόλα αυτά, αυτή την περίοδο καλείστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν πάνω από όλα εσάς, γι’ αυτό πρέπει να τις σκεφτείτε πάρα πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είσαι σε ένα δίλημμα για μια σημαντική επαγγελματική απόφαση που καλείσαι να πάρεις, αλλά αν δεν νιώθεις έτοιμος να διαλέξεις ένα συγκεκριμένο δρόμο από αυτούς που ανοίγονται μπροστά σου ως επιλογές, δεν είναι κακό να δώσεις μια μικρή παράταση… Πάρε το χρόνο σου για να είσαι σίγουρος όταν αποφασίσεις.

Καλό ΣΚ!

The post Προβλέψεις Σάββατο 27 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα