Προβλέψεις Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αυτή είναι μια κουραστική μέρα για όσους από εσάς εργάζεστε. Το επόμενο διάστημα θα προκύψει μια ευκαιρία για ένα ταξίδι. Είστε σε μια από τις πιο δημιουργικές σας φάσεις και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα σας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αυτή είναι μια παιχνιδιάρικη, δημιουργική μέρα! Απολαύστε διακοπές ή μια μίνι απόδραση που θα σας αποφορτίσει και θα σας γεμίσει με καινούργιες εικόνες. Κλείστε

ραντεβού με το σύντροφό σας και περάστε μια υπέροχη ρομαντική βραδιά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Οι οικογενειακές συζητήσεις θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους σήμερα. Τα θέματα που υπάρχουν είναι πολλά και πρέπει να λυθούν -δυστυχώς δεν θα λείψουν κάποιες εντάσεις αλλά δεν θα κρατήσουν για πολύ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είστε σε μια συνεχώς κίνηση σήμερα για να τα προλάβετε όλα. Από τη μία τα deadlines στη δουλειά σας, από την άλλη κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Το τέλος της ημέρας θα σας βρει κουρασμένους και χωρίς ενέργεια. Ευτυχώς αύριο θα ξεκουραστείτε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Ζητήματα που αφορούν στα χρήματα είναι στο μυαλό σας συνεχώς σήμερα. Θέλετε να τα συζητήσετε με άλλους για να σας δώσουν κάποιες συμβουλές σχετικά με το πως θα τα αυξήσετε. Ευτυχώς οι φίλοι σας είναι πάντα εκεί και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σήμερα είστε γεμάτοι ιδέες και ενθουσιασμό! Βγείτε, διασκεδάστε και χαλαρώστε συντροφιά με αγαπημένους σας φίλους και το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αν ψάχνετε για λύσεις σε παλιά προβλήματα ή απαντήσεις σε κάτι που σας απασχολεί και μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας, σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να τις βρείτε. Ο σύντροφός σας θα σας κάνει μια μεγάλη έκπληξη που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Αυτή είναι μια κουραστική μέρα που ευτυχώς θα τελειώσει γρήγορα. Το τελευταίο διάστημα σας απασχολεί το μέλλον σας και η κατεύθυνση που έχετε πάρει. Είναι σωστή; Θα μπορούσατε να κάνετε κάτι άλλο; Σύντομα θα έχετε απαντήσεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Είστε ενθουσιασμένοι για κάτι σήμερα, γι ‘αυτό θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας με αφεντικά, γονείς, φίλοι ή οποιονδήποτε σε θέση εξουσίας. Ναι, θα επιλέξετε να εκτελέσετε κάτι επάνω στη σημαία για να δείτε αν κάποιος χαιρετά. Και γιατί όχι? Είσαστε αποδέκτης κινδύνων.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Σας αρέσουν τα ταξίδια γι’ αυτό και σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία για μία μίνι απόδραση που θα σας χαλαρώσει και θα σας γεμίσει με καινούργιες εικόνες για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της επόμενης εβδομάδας που θα είναι πολλές.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Σήμερα θέλετε να τακτοποιήσετε όλα τα θέματα που αφορούν σε κληρονομιές, κοινές ιδιοκτησίες, φόρους και χρέη. Στη δουλειά σας έχετε συνεχώς νέες ιδέες και αυτό σας κάνει ξεχωριστούς -ναι, ποιος εργοδότης δεν θέλει να έχει δημιουργικά άτομα;

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Είστε έτοιμοι να ακούσετε κάτι σχετικά με ένα στενό φίλο ή σύντροφο σήμερα που θα σας κάνει να… πέσετε από τα σύννεφα. Έχετε ισχυρές απόψεις και θέλετε να τις μοιραστείτε. Προσοχή σε εντάσεις και τσακωμούς με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα