Προβλέψεις Σάββατο 25 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Για καιρό ασχοληθήκατε με τις ανάγκες και τα προβλήματα άλλων και τώρα που αυτά βρήκαν λύσεις νιώθετε πως έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Για να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ανανεωθείτε (κάτι που έχετε μεγάλη ανάγκη) πρέπει να κοιτάξετε και τα δικά σας θέλω που τόσο καιρό αγνοείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ημέρα της εθνικής εορτής σας βρίσκει με καλή διάθεση και ακόμα καλύτερη παρέα.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να σας έχει φάει η δουλειά, αλλά είναι σημαντικό να μπορείτε να αξιοποιείτε για τη διασκέδαση και την ξεκούρασή σας τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχετε ένα μοναδικό ταλέντο να δίνετε νέα πνοή σε ότι αποφασίσετε να καταπιαστείτε και να του δοθείτε πραγματικά. Από μια σχέση και μια συνεργασία μέχρι ένα χώρο αλλά και παλιά αντικείμενα που μπορεί εύκολα να μεταμορφώσετε. Έχετε μια έντονη καλλιτεχνική φύση που εκφράζετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ως γνήσιοι καλοκαιρινοί τύποι, όσο προχωρά η άνοιξη και πλησιάζει ο μήνας των γενεθλίων σας τόσο καλύτερη γίνεται και η διάθεσή σας. Κάποιοι από εσάς επικεντρώθηκαν πολύ στη δουλειά τελευταία, αλλά τώρα τα πράγματα θα αλλάξουν και η προσωπική ζωή θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Δεν είστε ευθυνόφοβοι, το αντίθετο μάλιστα, αλλά τελευταία έχετε ξελασπώσει πολλούς που σας ρίχνουν… μπαλάκια αυτά που οι ίδιοι θα έπρεπε να κάνουν και αυτό έχει αρχίσει να σας εκνευρίζει. Μαζέψτε δυνάμεις από το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα επιστρέψτε δυναμικά και βάλτε όσους πρέπει στη θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε πολλά ταλέντα που μπορείτε να αξιοποιήσετε και αυτό κάποιες φορές σας αποπροσανατολίζει από αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Να θυμάστε, όμως, πως η εποχή ευνοεί όσους μπορούν να ελιχθούν και να αποδειχθούν «πολυεργαλεία», έτσι μην φοβηθείτε να προβάλλετε το γεγονός πως τα καταφέρνετε καλά σε πολλά πεδία.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μπορεί να μοιάζετε περιπετειώδεις τύποι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν σας αρέσει καθόλου να διαταράσσονται τα δεδομένα και οι σταθερές σας από άλλους. Θέλετε να έχετε το απόλυτο κοντρόλ στη ζωή σας και τον τελευταίο καιρό κάποιες αλλαγές που προκύπτουν και δεν ξεκινούν από δικές σας επιθυμίες σας φοβίζουν. Χειριστείτε το με ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι περισσότεροι από εσάς θέλετε να συνδυάσετε το διήμερο αυτό με αποδράσεις και εξορμήσεις και θα το επιδιώξετε όσο μπορείτε να αλλάξετε παραστάσεις. Η πίεση που έχετε δεχτεί τους τελευταίους μήνες σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, να γεμίσετε μπαταρίες και να επιστρέψετε ανανεωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η περιπετειώδης φύση σας και η περίπλοκη συχνά σκέψη σας, σας κάνει να θεωρείτε πως πάντα υπάρχει μια βαθύτερη και πιο πολυδιάστατη εξήγηση πίσω από κάτι που μπορεί να μοιάζει απλό και προφανές. Όμως, κάποιες φορές αυτό απλά προσθέτει στο κεφάλι σας ανύπαρκτες σκοτούρες, καθώς πολλές φορές η εξήγηση των πραγμάτων είναι πολύ πιο απλή από όσο θέλετε να νομίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε από τον ενθουσιασμό γιατί όταν αυτό σας συμβαίνει κάνετε πράγματα για τα οποία συχνά μετανιώνετε. Κινηθείτε όπως συνήθως. Αργά, μεθοδευμένα, πατώντας στη γη και μετρώντας καλά την κάθε σας κίνηση. Είναι πιο βαρετό, αλλά σίγουρα πιο ασφαλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα νέα που μαθαίνετε σας χαροποιούν ιδιαίτερα και σας κάνουν να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακό σας με νέα, πολύ ανανεωμένη διάθεση. Για πρώτη φορά μετά από μια περίοδο αναταράξεων νιώθετε πως πατάτε ξανά γερά στα πόδια σας. Με νέα αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας θα βάλετε μπροστά για τα επόμενα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν έχετε μετανιώσει για κάποια πράγματα μέχρι σήμερα, δεν έχει κανένα νόημα να… κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα. Ότι έγινε έγινε. Καλό είναι τα παθήματα να γίνονται μαθήματα και τα λάθη να μην επαναλαμβάνονται. Δείτε τα σαν παράσημα που σας έκαναν πιο σοφούς και προχωρήστε μπροστά.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 25 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα