Προβλέψεις Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Κάποιο νέο φλερτ αναστατώνει τη ζωή και την καθημερινότητά σας και σας κάνει να είστε αφηρημένοι και συχνά με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας. Ίσως να είναι μια νέα αρχή για κάτι σημαντικό στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πολλές

φορές θυμώνετε όταν οι άλλοι σας επισημαίνουν πως κάτι κάνετε λάθος ή όχι αρκετά καλά. Απεχθάνεστε να σας εντοπίζουν λάθη και ατέλειες, όμως κάποιες φορές είναι χρήσιμο να ακούμε τις παρατηρήσεις των άλλων –μπορεί να είναι και για το καλό μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το Σαββατοκύριακο θα είναι όμορφο, ήσυχο και με συναίσθημα, κάνοντάς σας να θυμηθείτε πως είναι απελευθερωτικό κάποιες στιγμές να είσαι χαλαρός και χωρίς έγνοιες. Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές μπορεί να έρθουν γνωριμίες χρήσιμες για την καριέρα και την εξέλιξή σας. Προσοχή γιατί η ηλιακή έκλειψη στις 26/2 μπορεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μερικές φορές σας είναι δύσκολο να πάρετε τελική απόφαση και να πείτε ένα ναι ή ένα όχι, αλλά τα πολλά ίσως δεν δίνουν λύσεις και σας κρατούν στάσιμους σε καταστάσεις που είναι ολοφάνερο πως είναι μεταβατικές. Μερικές φορές πρέπει να ρισκάρεις για να προχωρήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν κάποιος σας πειράξει και το κάνει με πρόθεση να σας βλάψει μπορείτε να γίνετε ο καλύτερος μαχητής του δικαίου και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Επειδή τελευταία πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σας, έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποιες φορές σας μπαίνουν ιδέες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά αλλά και τη γνώμη σας για άλλους ανθρώπους. Καλό, όμως, είναι να σχηματίζετε άποψη για κάποιον αφού τον γνωρίσετε προσωπικά και όχι κρίνοντας από πράγματα που σας έχουν πει άλλοι. Η μερική έκλειψη ηλίου σας επηρεάζει, αλλά αν είστε ρεαλιστές θα περάσει και δεν θα σας αγγίξει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσέξτε την υγεία σας, καθώς ο οργανισμός σας είναι εξασθενημένος και οι αντοχές σας πεσμένες. Αν τον τελευταίο καιρό έχετε την τάση να παίρνετε βάρος, προσπαθήστε να αθληθείτε και να φροντίσετε να υιοθετήσετε πιο υγιεινή διατροφή και συνήθειες. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ενδοοικογενειακές διαφωνίες μπορεί να σας φέρουν ένταση και να σας αναστατώσουν, αλλά αυτά συμβαίνουν συχνά όταν οι ρυθμοί πέφτουν. Για να μην πείτε λόγια που θα μετανιώσετε, σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όταν αποφασίσετε να μπείτε σε μια μάχη, όποιου είδους «μάχη» και να είναι αυτή, το κάνετε με πάθος και αποφασισμένοι να νικήσετε. Αρκεί να μην βλέπετε φανταστικούς εχθρούς και αναλώνετε την ενέργειά σας σε ανούσια πράγματα. Η εποχή ευνοεί τις παρεξηγήσεις, προσπαθήστε να τις αποφύγετε. Η ηλιακή έκλειψη σας επηρεάζει, αλλά στις ίντριγκες επιστρατεύστε τη διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Τα πράγματα είναι απλά. Βρίσκεστε κοντά στη στιγμή που πρέπει να πάρετε μια απόφαση καθοριστική για το μέλλον σας και από την αγωνία έχετε μπλοκάρει. Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε καθαρά και μην πιέσετε τον εαυτό σας να βρει βεβιασμένα λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι οικογένεια και η δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν κάθε φορά που το έχετε ανάγκη. Μπορεί η καθημερινότητα να φέρνει τριβές, αλλά τιθασεύστε τον αυθορμητισμό σας και προσπαθήστε να μην είστε αχάριστοι ή άδικοι απέναντί τους με αφορμές άνευ ουσίας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Θέλετε μια ανανέωση, να αλλάξετε την εικόνα σας στον καθρέφτη, παραστάσεις, κοινωνικές συναναστροφές, περιβάλλον, ακόμα και δουλειά ή σπίτι. Καλό είναι να το κάνετε στο βαθμό που αυτό δεν απειλεί σημαντικές σταθερές της ζωής σας, καθώς το πιο πιθανό είναι πως είναι μια φάση (και μια έκλειψη) που θα περάσει.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 25 Φεβρουαρίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα