Προβλέψεις Σάββατο 20 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα, με ένα μαγικό τρόπο θα αφήσετε στην άκρη όλα τα προβλήματα που συναντήσατε στον επαγγελματικό τομέα και θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Βόλτες, καφέδες, φίλους, φαγητό, είναι μερικά από αυτά που σας προτείνουμε να κάνετε. Αν δεν γεμίσετε τις μπαταρίες σας δεν θα είστε παραγωγικοί την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Συνεχίστε να δίνετε προσοχή και ενδιαφέρον στον σύντροφό σας. Του αξίζει, αφού το

τελευταίο διάστημα λόγω πολλών τον είχατε παραμελήσει. Κάντε σχέδια μόνο για δύο και απολαύστε υπέροχες ρομαντικές στιγμές που τόσο τις έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν και Σάββατο, ένα τηλεφώνημα επαγγελματικής φύσης θα σας κάνει ξανά να σκεφτείτε πόσο πολύ αγαπάτε τη δουλεία σας και πόσο θέλετε να γίνετε καλύτεροι. Όταν σας λένε ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας και σας δίνουν περισσότερες ευκαιρίες ανόδου, νιώθετε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η λογική είναι σύμμαχός σας σήμερα, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που λειτουργούσατε μόνο με το συναίσθημα και δυστυχώς στο τέλος την πατάγατε και νιώθατε πολύ άσχημα. Όπως σας είπαμε και χτες η ισορροπία στη ζωή έρχεται όταν ακολουθούμε πάντα τη χρυσή μέση οδό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι φίλοι σας είναι στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Καλή η δουλειά και οι οικονομικές απολαβές αλλά εξίσου καλό το να βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν και έχετε τόσα μα τόσα κοινά. Ακόμα και τίποτα απολύτως να μην πείτε, αλλά να κοιταζόσαστε, επικοινωνείτε και αυτό είναι υπέροχο και σπάνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Και εκεί που κάθεστε αμέριμνοι στον καναπέ του σπιτιού σας και απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ, σηκώνεστε απότομα και αρχίζετε να αλλάζετε όλη τη διακόσμηση. Η μονιμότητα και η ρουτίνα δεν σας αρέσει καθόλου, ούτε στον προσωπικό σας χώρο, ούτε στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είναι πολύ ωραίο να προσφέρετε στους άλλους, αλλά τις περισσότερες φορές το παρακάνετε και αφήνετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα. Σήμερα λοιπόν δώστε του την προσοχή που του αξίζει, κάνονας μια σειρά από πράγματα που ευχαριστούν μόνο εσάς και όχι τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι εκπλήξεις σας αρέσουν, αρκεί πάντα να είναι ευχάριστες και όχι δυσάρεστες. Και αυτές θα τις ζήσετε σήμερα. Από το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον, μέχρι το ερωτικό. Εκεί, στα ξαφνικά, ένα τηλεφώνημα που θα δεχτείτε θα σας γεμίσει με χαρά και θετική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο έρωτας, όπως ακριβώς σας είπαμε και χτες είναι το προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεχάστε όλα τα άλλα και βγείτε με τον σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι μην απελπίζεστε, μια γνωριμία ή ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας δείξει παραπάνω ενδιαφέρον θα σας βάλει ξανά στο παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εσάς από τις συζητήσεις με τον… εαυτό σας. Ναι, σας αρέσει αρκετά συχνά να κάθεστε μόνοι σας, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν και να κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια στα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η τσέπη σας πια είναι γεμάτη, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που έμοιαζε πώς είχε μια τρύπα. Ναι, τα οικονομικά σας φτιάχνουν και αυτή είναι η τέλεια αφορμή για να το γιορτάσετε μαζί με φίλους, την οικογένειά σας ή τον σύντροφό σας. Παρόλα αυτά αποφύγετε τις σπατάλες και τις άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είστε ελεύθεροι; Αν ναι, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία που σας παρουσιάζετε. Βγείτε, διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες. Ίσως μια από αυτές να αντέξει στο χρόνο, να αποδειχτεί πώς ήταν αυτή που πάντα θέλατε και περιμένατε μέχρι τώρα και να εξελιχτεί ακόμα και σε… γάμο.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 20 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα