Προβλέψεις Kυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Είναι εύκολο να πειθαρχηθείτε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι αν η δουλειά σας σχετίζεται με τις τέχνες, θα επικεντρωθείτε σε αυτό σήμερα και θα έχετε πολλά οφέλη. Οι συζητήσεις για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών θα είναι πρακτικές και παραγωγικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και τη σημερινή ενέργεια για να σχεδιάσετε προσεκτικά τις διακοπές σας.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Κάνετε ό, τι μπορείτε για να εξασφαλίσετε την έδρα σας σήμερα με έναν πρακτικό, μακροχρόνιο

τρόπο. Μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και το νόμο ή την υπογραφή νομικής πράξης. Μια συζήτηση με κάποιον μεγαλύτερο και πιο σοφό μπορεί να σας βοηθήσει. Ό, τι κι αν κάνετε, θα εξασφαλίσει το μέλλον σας με πιο σταθερό τρόπο.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Αυτή είναι μια καλή μέρα για κάθε είδους ψυχική δραστηριότητα, επειδή το μυαλό σας είναι πειθαρχημένο, υπομονετικό και επίμονο. Είτε πρόκειται για μια εργασία ρουτίνας είτε για κάτι που πρέπει να γίνει – θα τελειώσετε την εργασία και δεν θα παραβλέψετε λεπτομέρειες.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Αν κάνετε ψώνια σήμερα, θα επιλέξετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε μακράς διαρκείας πρακτικά αντικείμενα (κατά προτίμηση σε πώληση). Όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα σήμερα, θα είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί. Θα αποφύγετε τα απόβλητα και την επιείκεια. Μπορεί επίσης να δημιουργήσετε ένα σύστημα για να οργανώσετε τον εαυτό σας.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Είστε πειθαρχημένοι σήμερα, γι ‘αυτό είναι εύκολο να διοχετεύσετε τις ενέργειές σας προς τους στόχους σας. Ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλετε. Γι ‘αυτό ξέρετε και τι να κάνετε. Θα έχετε μεγάλη ικανοποίηση από τη σκληρή δουλειά σήμερα.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Χρησιμοποιήστε τη σημερινή ενέργεια για να αναζητήσετε λύσεις στα παλιά προβλήματα ή να κάνετε έρευνα ή να αναζητήσετε απαντήσεις επειδή θα έχετε την επιμονή, την ανεκτικότητα και την πειθαρχία να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Είναι σαν να βρίσκεστε σε ένα ορισμένο είδος διανοητικού κεντρικού χώρου – και σήμερα το έχετε!

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αναζητήστε τις συμβουλές κάποιου ηλικιωμένου ή πιο έμπειρου σήμερα. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι φίλος ή μέλος μιας ομάδας. Σε κάποιο σημείο, θα θέλετε να σκεφτείτε τους μακροπρόθεσμους μελλοντικούς στόχους σας. Θέλετε, όμως, να βεβαιωθείτε ότι είναι εφικτοί.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Κάνετε μια εξαιρετική εντύπωση στους γονείς και στα αφεντικά σας σήμερα και γι ‘αυτό μπορεί να ζητήσουν τη συμβουλή σας ή να σας θαυμάσουν. Με τη σειρά του, μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές και οδηγίες από κάποιον μεγαλύτερο και πιο έμπειρο, επειδή παρουσιάζεται η ευκαιρία. (Εξάλλου, δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε τον τροχό.)

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Θεωρείτε ότι είναι εύκολο να μελετήσετε και να εφαρμόσετε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ψυχική προσπάθεια σήμερα – συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής και του νόμου, καθώς και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Θα είναι μια παραγωγική μέρα για τους συγγραφείς, τους ανθρώπους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τους ανθρώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι η μέρα για να καθίσετε με κάποιον για να συζητήσετε κληρονομίες, φόρους, χρέη και κοινόχρηστη ιδιοκτησία, διότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα είναι πρακτικά και θα ασχολούνται με τις λεπτομέρειες και θα κάνουν τα πράγματα με τρόπο ομαλό. Οι άνθρωποι γύρω σας θα έχουν πολύ υπομονή.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Κάποιος μεγαλύτερος ή πιο έμπειρος μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα. Οι συζητήσεις με έναν στενό φίλο ή έναν συνεργάτη μπορεί να είναι σοβαρές, επειδή πρέπει να αντιμετωπίσετε πρακτικά έργα και επιπλέον θέλετε να κάνετε σχέδια για μεγάλο χρονικό διάστημα για το μέλλον.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Θα περάσετε πολλά από την εργασία σας σήμερα επειδή είστε στο σωστό πλαίσιο για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δουλειά. Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε. Είστε πρόθυμοι να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις σε ότι αφορά την δουλειά σας. Και έχετε την υπομονή και την αντοχή για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Συνεχίστε έτσι!

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα