Προβλέψεις Πέμπτη 6 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν δεν είστε βέβαιοι για πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά σας, ο πιο ασφαλής τρόπος να διερευνήσετε τι ισχύει και τι όχι είναι να ασχοληθείτε προσωπικά. Για ζητήματα που θεωρείτε σημαντικά μην βασίζεστε αποκλειστικά σε όσα σας λένε οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια διαφωνία με αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαράθεση, ακόμα και σε παρεξήγηση ανάμεσά σας αν δεν το χειριστείτε με διπλωματία,

ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Μην γίνεστε απόλυτοι, γιατί η ιστορία έχει αποδείξει πως συχνά αυτό σας οδηγεί σε λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχετε βάλει ένα υψηλό στόχο και για να τον πετύχετε θέλει προσήλωση, επιμονή και αλλαγή φιλοσοφίας. Κάντε focus, αναλάβετε τις ευθύνες σας, συντονίστε τους συνεργάτες σας και προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την αναβλητικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μην υπερεκτιμάτε ανθρώπους και καταστάσεις, δίνοντάς τους περισσότερη αξία και σημασία από ότι πραγματικά έχουν. Οι φίλοι και οι συνεργάτες κρίνονται και στα δύσκολα και εκεί πολλοί θα δείξουν τον αληθινό τους εαυτό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θέλετε να βρείτε την ευκαιρία να διεκδικήσετε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς, αλλά δεν παρουσιάζεται η ευκαιρία που περιμένατε και αναγκάζεστε να αναβάλλετε για αργότερα κάποια σχέδιά σας. Αυτό αρχικά σας απογοητεύει, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως κάθε εμπόδιο για καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τελευταία το έχετε ρίξει πολύ στη δουλειά, όμως για κάποιους από εσάς μέσα από τη δουλειά προκύπτει και κάποιο ερωτικό σκίρτημα που δεν σας αφήνει αδιάφορους. Αυτό που θα πρέπει να μετρήσετε είναι αν αξίζει να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία και αν τελικά μπορεί να επηρεάσει θετικά, αρνητικά ή καθόλου την καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν σας ίσως φέρει εντάσεις και αναστάτωση. Το σημαντικό είναι να μην δώσετε περισσότερη αξία από όση αρμόζει στο γεγονός και να μην το αφήσετε να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Μερικές φορές τα ξεκαθαρίσματα είναι για καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν αυτόν τον καιρό νιώθετε μια σχετική απόσταση από τον άνθρωπό σας, φροντίστε να δείτε τι φταίει και να το διορθώσετε. Δεν έχει νόημα να αφήνετε να μεγεθύνονται καταστάσεις που πιθανότατα με μια συζήτηση μπορεί εύκολα να λυθούν. Η επικοινωνία είναι το παν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η πιο ζεμανφου σας διάθεση επιστρέφει, όχι για τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας, αλλά προς εκείνους που προσπάθησαν να σας πειράξουν, να σας «χτυπήσουν» και τελικά δεν τα κατάφεραν. Η αισιοδοξία και η καλή σας ενέργεια γίνεται το καλύτερο ξόρκι για αρνητικούς ανθρώπους και καταστάσεις που τελικά βγαίνουν από τη ζωή σας τόσο ξαφνικά όσο μπήκαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έξω από τα δόντια. Έτσι ακριβώς σκοπεύετε να πείτε όσα νιώθετε και πιστεύετε γιατί βαρεθήκατε το καθώς πρέπει και το στρογγυλεμένο που οι άλλοι τελικά δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται κιόλας. Φανείτε ξεκάθαροι και βάλτε όσους πρέπει στη θέση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε ανάγκη από συναντήσεις με φίλους, εξόδους, διασκέδαση και αποδράσεις. Προς το παρόν έχετε ένα σκασμό υποχρεώσεις, αλλά που θα πάει, πολύ σύντομα με τη γνωστή σας οργανωτική διάθεση θα καταφέρετε να συνδυάσετε δουλειά και ευχαρίστηση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην κάθεστε να στενοχωριέστε και να μετανιώνετε για πράγματα που ήδη έγιναν και δεν αλλάζουν. Κοιτάξτε απλά από εδώ και πέρα να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε ότι δεν σας ικανοποιεί.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 6 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα