Προβλέψεις Πέμπτη 30 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σας φαίνεται πως οι μέρες περνούν πολύ γρήγορα και πως οι 24 ώρες της κάθε μέρας απλά δεν σας φτάνουν για να κάνετε όλα όσα θέλετε. Κάποιοι έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από όσες στην πραγματικότητα αντέχετε, αλλά καθώς είστε αποτελεσματικοί και υπεύθυνοι και πάλι θα τα καταφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η άνοιξη σας έχει πάρει λίγο τα μυαλά και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι εκεί έξω και εσείς βρίσκεστε

κάπου παγιδευμένοι και δεν την απολαμβάνετε όσο θα θέλατε. Μην σας πιάνουν οι γκρίνιες σας, δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, γιατί μπορεί η κατάσταση να μην είναι ιδανική, δεν είναι όμως και κακή. Εκτιμήστε τα καλά που έχετε και τα καλύτερα θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάποιοι από εσάς συνειδητοποιείτε πως παραμελήσατε ανθρώπους σημαντικούς για εσάς και βάλατε κάποιες στιγμές λάθος προτεραιότητες. Ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε μια κατάσταση, ειδικά όταν είναι σημαντική για εσάς. Επειδή έχετε μια τάση να καταπιάνεστε με πολλά και να αφήνετε τα μισά στη μέση, εστιάστε στα σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πολλές φορές αρνείστε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει γιατί μέσα σας γνωρίζετε πως δεν σας ικανοποιεί και προτιμάτε να το βάζετε κάτω από ένα χαλάκι, παρά να το αντιμετωπίζετε κατά πρόσωπο. Όμως, ειδικά η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ένα restart σε κάποια πράγματα και όσο το αναβάλλετε μόνο στον εαυτό σας κάνετε κακό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Δεν αντέχετε να καταπιέζεστε. Θέλετε να φέρνετε μια κατάσταση στα μέτρα σας, διαφορετικά δεν περνάτε καλά μέσα σε αυτή και αυτό… βγαίνει στο κοινό. Βρείτε, λοιπόν, την κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσετε με ηρεμία και να εκφράσετε όλα αυτά που δεν σας αφήνουν να είστε καλά, ώστε να αλλάξουν. Μην έχετε την απαίτηση οι άλλοι να αντιλαμβάνονται πώς νιώθετε χωρίς να τους το πείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η αναμπουμπούλα που υπάρχει στα εργασιακά δεν σας αφήνει αδιάφορους παρόλο που νιώθετε και εισπράττετε πως οι από πάνω σας είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή σας, τη συνέπεια που σας χαρακτηρίζει και τις ιδέες σας που πάντα είναι πρωτοπόρες. Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν την ηρεμία, λίγο υπομονή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσπαθείτε να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, θέλετε να αποκτήσετε νέες ασχολίες, να νιώσετε πως κάνετε κάτι δημιουργικό και εξελίσσεστε. Η ρουτίνα των τελευταίων μηνών σας έχει κουράσει και γίνεστε πιο γκρινιάρηδες από ότι είστε στην πραγματικότητα –απλά προσέξτε μην το παρακάνετε στην κρεβατομουρμούρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας έχει πιάσει ένα σύνδρομο μανίας καταδίωξης και νιώθετε πως όλοι τα έχουν βάλει –άδικα- μαζί σας. Μήπως, όμως, κάτι έχετε κάνει και εσείς και έχετε φέρει κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους στα όριά τους; Πάρτε μια ανάσα και με ψυχραιμία προσπαθείτε να δείτε με αντικειμενικότητα κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα τα λύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η άνοιξη σας έχει πιάσει για τα καλά και το μυαλό σας όλο κάπου ταξιδεύει, αλλά η δουλειά δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια. Κάντε λίγο υπομονή και δώστε το 100% σας στους στόχους σας, γιατί μπορεί να μοιάζουν στα μάτια σας λίγο σαν το γεφύρι της Άρτας, αλλά πολύ σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει και θα ανταμειφθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και έχετε ανάγκη από στοργή και αγάπη, τόσο από την οικογένεια όσο και από τους φίλους σας. Σας αρέσει να δείχνετε αγέρωχοι αλλά δεν είναι κακό κάποιες στιγμές να παραδεχόμαστε πως είμαστε ευάλωτοι –έχετε συνηθίσει τους άλλους να νομίζουν πως δεν έχετε ανάγκη από κανέναν και τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η κούραση των τελευταίων μηνών έχει συσσωρευτεί και έχετε επειγόντως ανάγκη από διακοπές και πιο χαλαρούς ρυθμούς. Προσέξτε την υγεία και τη διατροφή σας και φροντίστε να ξεκλέβετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και δραστηριότητες που σας βοηθούν να αλλάζετε παραστάσεις και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μερικές φορές είστε κάπως υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, με αποτέλεσμα να γίνεστε άδικοι ή απότομοι με κοντινούς σας ανθρώπους και μετά να νιώθετε άσχημα. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά είναι σημαντικό μετά να παραδέχεστε το λάθος σας. Ειδικά σε αυτούς που σας αγαπούν και δεν θέλετε να στενοχωρείτε χωρίς λόγο.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 30 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα