Προβλέψεις Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Μιλήστε με τα αφεντικά, τους γονείς και τα VIP επειδή μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε. Οι άνθρωποι στην εξουσία σας εντυπωσιάζουν σήμερα, γι ‘αυτό είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια ζεστή, αμοιβαία συμπαθητική σχέση με τους ανθρώπους που έχουν εξουσία.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Μπορεί να αναπτύξετε μια συντριβή ή ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάποιον που είναι “διαφορετικός” σήμερα. Εν τω μεταξύ, αρπάξτε κάθε ευκαιρία να ταξιδέψετε για ευχαρίστηση σήμερα, επειδή αυτό

θα σας ευχαριστήσει. Θα εμπνευστείτε επίσης από ογκώδεις συζητήσεις για την πολιτική, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα που σχετίζονται με τις τράπεζες για να ζητήσετε υποθήκη ή δάνειο ή να δανειστείτε κάτι από κάποιον, επειδή οι άνθρωποι θα είναι δεκτικοί σε σας. Όχι μόνο αυτό, θα θέλουν να σας δώσουν ό,τι θέλετε. Ακόμα θα υπάρχει έντονος ρομαντισμός. Θα είναι μία μέρα που θα τα έχετε όλα!

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι πολύ καλές σήμερα, γι ‘αυτό είναι μια σπουδαία μέρα να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, τους συζύγους, τους συνεργάτες και τους ελευθερίες. Θα απολαύσετε ακόμη και να ασχολείστε με μέλη του ευρύτερου κοινού.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Νιώθεις πολύ θετικά σήμερα ειδικά για την υγεία και την εργασία σας. Ίσως θελήσετε ακόμη και να κάνετε το χώρο εργασίας σας πιο ελκυστικό. Ή ίσως θελήσετε να εξασκήσετε μια καλοσύνη για έναν συνεργάτη ή να εκπλήξετε κάποιον με γλυκό τρόπο.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Αποδεχθείτε προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, τέχνες, αθλητικές και παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά γιατί θέλετε να απολαύσετε τον εαυτό σας σήμερα. Συγκεκριμένα, θα εκτιμήσετε την ομορφιά και τη δημιουργικότητα των ταλέντων των άλλων. Αυτή είναι επίσης μια μεγάλη μέρα για να απολαύσετε διακοπές.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Θα απολαύσετε τη διασκέδαση στο σπίτι σήμερα. Ομοίως, θα απολαύσετε ψώνια για όμορφα πράγματα για το σπίτι σας ή ένα μέλος της οικογένειας. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας θα είναι ζεστές, γεγονός που καθιστά μια υπέροχη μέρα για τη διασύνδεση με έναν αγαπημένο.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Αυτή είναι μια ευχάριστη μέρα! Μπορείτε πραγματικά να εκτιμήσετε την ομορφιά του καθημερινού περιβάλλοντός σας και εκτιμάτε επίσης πόση αγάπη υπάρχει στη ζωή σας. Είναι επίσης μια καλή μέρα για συγγραφείς καθηγητές, ηθοποιούς και ανθρώπους στις πωλήσεις.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αν κάνετε ψώνια σήμερα, θα θελήσετε να αγοράσετε όμορφα πράγματα για τον εαυτό σας και τους άλλους. Ωστόσο, θα πρέπει να ακούσετε τα ένστικτά σας σχετικά με τα σχέδια χρήματος γιατί μπορείτε επίσης να ενισχύσετε τα κέρδη σας με κάποιο τρόπο. Είναι μια καλή μέρα για χρήματα!

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Απολαύστε τις καλές στιγμές με τους φίλους σας σήμερα γιατί αισθάνεστε υπέροχα! Αυτή είναι και η μέρα για να απολαύσετε καλό φαγητό και ποτό σε ένα όμορφο περιβάλλον. Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι στοργικές επειδή είστε σε μια υπέροχη διάθεση. Όταν η ζωή είναι καλή, πάρτε μια στιγμή για να εκτιμήσετε ποιοι είστε και τι έχετε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Μπορεί να απολαύσετε την μοναξιά σε ένα όμορφο περιβάλλον σήμερα επειδή έχετε την ανάγκη να πάτε κάπου και να είστε μόνοι σας. Θα μπορούσε να είναι μόνο για λίγο, αλλά χρειάζεστε αυτό το είδος της ήρεμης αναγέννησης. Άλλοι θα διερευνήσουν μια μυστική σχέση αγάπης.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να απολαύσετε μια ζεστή φιλία με κάποιον. Ίσως θελήσετε να μοιραστείτε ιδέες και ειδικά να μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον. Θα απολαύσετε επίσης να βοηθήσετε όσους είναι λιγότερο τυχεροί ή εργάζονται με φιλανθρωπικό τρόπο. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Θες να βρεις ποιο ζώδιο σου ταιριάζει; Κάνε το τεστ που θα σου αποκαλύψει την αλήθεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα