Προβλέψεις Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πολλά είναι αυτά που πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά γνωρίζετε πως ότι βάζετε στο μυαλό σας το κάνετε. Έτσι κι αλλιώς σπάνια αφήνετε εκκρεμότητες. Το ζήτημα είναι όλα αυτά που θα ετοιμάσετε να είναι τόσο αποδοτικά όσο θέλετε ώστε τα οικονομικά ζητήματα το 2017 να σας κάνουν να χαμογελάτε πιο συχνά από ότι το

’16.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια διαφωνία με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας, σας έχει προβληματίσει, ενώ δημιουργεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα που σας ενοχλεί. Όμως, δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε πίσω καθώς ξέρετε πως έχετε δίκιο και θέλετε να το υπερασπιστείτε. Προτιμάτε να κρατήσετε αποστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ένα ξεκαθάρισμα που έγινε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων θα αποδειχθεί πως έγινε για καλό, καθώς από εδώ και πέρα τα πράγματα θα αλλάξουν και θα εισπράττετε περισσότερο ενδιαφέρον από ότι πριν. Μερικές φορές δεν είναι κακό να δείχνετε τις ευαισθησίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είστε αγύριστο κεφάλι όταν σας πιάσει και τώρα τελευταία σας έχει πιάσει το γνωστό σας το μανιάτικο. Τι κερδίζετε, όμως, πραγματικά, όταν σας πιάνει αυτό το γινάτι; Χάνετε ανθρώπους από τη ζωή σας, απομακρύνεστε και τελικά δεν δίνεται και ποτέ μια εξήγηση για το τι πραγματικά έχει συμβεί. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η λιονταρίσια σας αισιοδοξία έχει επιστρέψει και λίγο πριν τη νέα χρονιά κάνετε σχέδια. Σχέδια που δεν πετάνε στα σύννεφα αλλά έχουν ρεαλιστικές βάσεις και πραγματικά μπορούν να πραγματοποιηθούν και να αποδώσουν αν τα κυνηγήσετε μεθοδικά και αναζητώντας τη σωστή βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η επιτυχία έχει αρχίσει και σας χαμογελά τελευταία και αυτή είναι η μικρή σας εκδίκηση μετά από ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας. Η νέα χρονιά θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα αν συνεχίσετε όπως τώρα. Με πολύ δουλειά και χωρίς γκρίνια, αλλά με διάθεση συνεχώς να βελτιώνεστε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο βασιλιάς του πάρτι είστε εσείς αυτές τις γιορτές και αυτό έχει ανεβάσει τις μετοχές σας και κοινωνικά και ερωτικά. Αγαπάτε την καλή ζωή και τις απολαύσεις και χαίρεστε όταν έχετε την ευκαιρία να ζείτε στιγμές που θα θυμάστε για χρόνια. Και αυτές οι μέρες σας χαρίζουν τέτοιου είδους εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μπορεί η εορταστική περίοδος για εσάς να σημαίνει συνήθως αποδράσεις και εξορμήσεις, όμως αυτή τη φορά λίγο καθυστέρησαν τα σχέδιά σας ή είχαν ανατροπές. Όμως, δεν πειράζει. Κρίνοντας από τις τελευταίες εξελίξεις, η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε, κι αυτό χάρη στο πείσμα σας να αλλάξετε όσα δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τα συναισθήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο είναι για εσάς ένα διαρκές σκοτσέζικο ντους. Δεν ξέρετε αν πρέπει να χαρείτε, να απογοητευτείτε ή τελικά να πείτε ένα έτσι είναι η ζωή και να προχωρήσετε. Δοκιμάζεστε σε μόνιμη βάση και σε όλους τους τομείς, αλλά στο τέλος όλο αυτό θα σας βγάλει πιο δυνατούς. Υπομονή και επιμονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να ξυπνάς και να χαμογελάς -και τελευταία τα πρωινά το χαμόγελο είναι χαραγμένο στο πρόσωπό σου όχι μόνο όταν ξυπνάς, αλλά ολόκληρη την ημέρα. Νιώθεις μια πληρότητα και μια ικανοποίηση που αντικατοπτρίζεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ένταση που είχες τις τελευταίες εβδομάδες έχει δώσει τη θέση της σε μια ζεν διάθεση. Νιώθεις ηρεμία και γαλήνη και μια ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά που έφερε η χρονιά που ετοιμάζεται να φύγει. Ακόμα και τα δύσκολα ήταν ένα μάθημα και οδηγούν σε κάτι καλύτερο και πλέον έχεις αρχίσει και το συνειδητοποιείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα σχέδια σε θέλουν να απολαμβάνεις μερικές μέρες ξεκούραση μαζί με αγαπημένους φίλους και αυτό είναι εκείνο που περιμένεις πώς και πώς. Μέχρι τότε όλα αυτά που σκάνε στο γραφείο ή στο σπίτι προσπαθείς να τα προσπερνάς με μια ζεν μεν φου διάθεση και σ’ όποιος αρέσεις. Για τους άλλους –προς το παρόν- δεν θα μπορέσεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα