Προβλέψεις Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Οι συζητήσεις με την οικογένεια σας και τους στενούς φίλους θα είναι σαφείς και έξυπνες σήμερα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι σε αυτά που λέτε, όταν μιλάτε με άλλους επειδή σήμερα η Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιο σας. (Αυτό σημαίνει ότι είναι στο Ζυγό, το οποίο είναι 180 μοίρες απέναντι από τον Κριό.)

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Θα πετύχετε πολλά στην εργασία σήμερα, επειδή έχετε ενέργεια και επιθυμία να πετύχετε τα πράγματα.

Όταν η επιθυμία σας αναφλεγεί, η ενέργεια θα ρέει! Είστε σκληρός εργάτης όταν σας αρέσει αυτό που κάνετε. Και σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Αυτή είναι μια παραγωγική μέρα για όσους ασχολούνται με την τέχνη, τον κόσμο της ψυχαγωγίας ή τη βιομηχανία , επειδή οι δημιουργικές σας ανησυχίες είναι έντονες! Είστε σαφής για το τι θέλετε σε κοινωνικές καταστάσεις. Εν τω μεταξύ, θα έχετε έντονο ρομαντισμό.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Χρησιμοποιήστε τη σημερινή ενέργεια για να αναδιοργανώσετε τα πράγματα στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να εστιάσετε στις βελτιώσεις στο σπίτι και να κάνετε πράγματα έτσι ώστε να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο σε ότι αφορά το σπίτι σας.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα είστε άμεσοι σε όλες τις επικοινωνίες σας (ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο, που λέει πολλά). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γύρω σας θα σας ακούσουν με προσοχή. Είναι επίσης μια μεγάλη μέρα για όσους ασχολούνται με τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και γενικά την δράση.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Σε θέματα που αφορούν τα χρήματα, τα κέρδη και τις οικονομικές συναλλαγές εστιάζεται σήμερα. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Επίσης, θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας για να αισθανθείτε καλύτερα οργανωμένα, ειδικά στο σπίτι. Αυτή είναι μια σοφή επιλογή. Όταν αισθάνεστε καλά – όλα τα άλλα ρέουν πιο εύκολα.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Είστε δυνατοί και αναζωογονημένοι σήμερα! Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για κάτι που θέλετε να κάνετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να αυξήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία ή τα κέρδη σας και σίγουρα μπορείτε να κάνετε κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις στο σπίτι ή κάνοντας το σπίτι σας πιο όμορφο.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Σήμερα θα δουλέψετε μόνοι σας γιατί σας ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε χαλαρότεροι. Αντιθέτως. Θα δουλέψετε σκληρά για να κάνετε πράγματα επειδή γνωρίζετε ότι έτσι θα κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στα αφεντικά σας . Όταν έχετε τη σκυτάλη νιώθετε καλύτερα.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Οι συζητήσεις με άλλους, θα είναι έντονες σήμερα. Ίσως να είναι καλή ιδέα να μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον με κάποιον που θα σας δώσει δύναμη. Μερικές φορές η ανατροφοδότηση είναι χρήσιμη ενώ άλλες φορές εμπίπτει στην κατηγορία της εποικοδομητικής κριτικής.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Σήμερα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και φαίνεται από αυτά που λέτε. Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας, σας παρατηρούν και σας θαυμάζουν ιδιαίτερα στα στοιχεία που σας περιγράφουν. Γνωρίζοντας αυτό είναι η μισή μάχη, ειδικά για έναν Αιγόκερω γιατί θέλει να τον σέβονται πάντα.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Οι συζητήσεις για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, και την πολιτική θα είναι έντονες σήμερα. Αρκετά πιθανότατα, θα εργαστείτε σκληρά για να πείσετε κάποιον να συμφωνήσει μαζί σας. Και θα δουλέψουν εξίσου σκληρά για να σας πείσουν να συμφωνήσετε μαζί τους.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να συζητήσετε κληρονομιές, κοινόχρηστα περιουσιακά στοιχεία και χρέη – ειδικά εάν έχετε να αντιμετωπίσετε μια διαμάχη. Σήμερα θα σταθείτε για τον εαυτό σας και θα είστε πολύ σαφείς για το τι νομίζετε ότι είναι δίκαιο και τι άδικο. Μερικές φορές αυτό πρέπει να γίνει.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα