Προβλέψεις Πέμπτη 27 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Θέλετε να λύνετε τα ζητήματα που προκύπτουν με το γνωστό σας αίσθημα δικαιοσύνης και τελικά αυτό πάντα λειτουργεί. Μια υπόθεση σας δημιουργεί ερωτηματικά και σας κάνει να νιώθετε πως κάποιοι σας έχουν αφήσει στο περιθώριο. Επιδιώξτε να συζητήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Χρέη ή οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν

έρχονται ξανά στο προσκήνιο και απαιτείτε να λυθούν ή να τακτοποιηθούν. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιοι θα έχετε ανακατατάξεις ή μετακινήσεις –οι αλλαγές σας αγχώνουν αλλά θα είναι για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πολλές είναι οι προκλήσεις καριέρας που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά εσείς δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε εκεί που νιώθετε πως πατάτε πιο γερά στα πόδια σας αλλά και πως οι προοπτικές κέρδους είναι καλύτερες. Η οικογένεια γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ίσως σας αγχώσει ένα θέμα υγείας κάποιου κοντινού σας ανθρώπου, αλλά παρά το αρχικό ξάφνιασμα όλα θα πάνε καλά. Έχετε ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε φίλους και οικογένεια και αυτή τη φορά θα ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Για κάποιους από εσάς η μέρες θα φέρουν ένταση τόσο στις σχέσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον όσο και στη σχέση σας, με μουρμούρες και παρεξηγήσεις. Φροντίστε να μην αφήνετε να αιωρούνται φήμες και εντυπώσεις για εσάς, δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τα δεδομένα είναι καλά και με προοπτικές για το μέλλον, αλλά η πίεση κάποιες φορές σας φτάνει στα όριά σας και νιώθετε εξαντλημένοι. Μέσα σε όλο αυτό εσείς πρέπει να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, καθώς στην πραγματικότητα όλα πάνε καλά.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ακόμα κι όταν κάτι το μετανιώνετε δεν σας αρέσει τόσο να λέτε συγγνώμη με λόγια, αλλά με πράξεις και αυτό ακριβώς θα κάνετε και αυτή τη φορά, προσεγγίζοντας με τον τρόπο σας φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί με δική σας υπαιτιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Για όσους έχουν οικογένεια, τα παιδιά και οι ανάγκες τους θα είναι το πρώτο μέλημα σήμερα. Επαγγελματικά μπορεί οι τόνοι να έχουν πέσει στο εργασιακό σας περιβάλλον σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά θα ζητήματα που εξακολουθούν να σας προβληματίζουν δεν έχουν ακόμα βρει λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν χάνετε την υπομονή και την επιμονή σας, αλλά για μια ακόμα φορά δεν είστε χαλαροί ούτε κουλ. Βρίσκετε σε εγρήγορση για να λύσετε προβλήματα και να αποφύγετε λάθος κινήσεις, αλλά ευτυχώς αυτό δεν περνά απαρατήρητο από ανθρώπους που μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες στο κομμάτι της καριέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Φροντίστε την υγεία και τη διατροφή σας, βελτιώστε τον ύπνο σας και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε. Τον τελευταίο καιρό έχετε πιεστεί και αυτό έχει καταπονήσει λίγο τον οργανισμό σας. Φροντίστε να ξεκλέβετε χρόνο για τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποιοι από εσάς σήμερα θα έχετε μια σημαντική συνάντηση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον, λειτουργώντας υπέρ σας. Συναισθηματικά νιώθετε λίγο μπερδεμένοι. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις που αφορούν στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια ωραία έκπληξη φέρνει η μέρα και μια συνάντηση ή επικοινωνία με φίλους από τα παλιά που σας είχαν λείψει. Αν στη σχέση σας έχει δημιουργηθεί μια ένταση και ξαφνικά έχετε παγώσει με το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να το λύσετε με συζήτηση και κατανόηση.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 27 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα