Προβλέψεις Πέμπτη 25 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι μέρες έχουν για εσάς κάποια ερωτηματικά αλλά μαζί με αυτά έρχονται και ευχάριστα νέα που αφορούν τόσο τη δουλειά όσο και την προσωπική σας ζωή και σας κάνουν πιο αισιόδοξους, αλλά και πιο δημιουργικούς. Η επαφή με αγαπημένους σας, από την οικογένεια ή το φιλικό σας περιβάλλον σας δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και ευφορίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 –

20/5)
Όταν διαφωνείτε με κάτι το κάνετε ηχηρά και απόλυτα, αλλά μην είστε τόσο κάθετοι αν δεν είστε και απολύτως σίγουροι πως η πληροφόρηση που έχετε είναι και η σωστή. Γενικά σήμερα μην είστε πολύ έντονοι στις αντιδράσεις σας, όσο πιο ήπια διαχειριστείτε όσα συμβαίνουν τόσο πιο εύκολα θα τα λύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά τα οικονομικά σας αλλά και ένα επόμενο βήμα που έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον είναι θετικές και θα έχετε άμεσα νεότερα που θα σας χαροποιήσουν. Η προσωπική σας ζωή θα μπει σε μια προτεραιότητα, γιατί τα παράπονα από σύντροφο και οικογένεια δεν θα λείψουν αν συνεχίσετε έτσι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μέσα σε ένα κλίμα χαράς και θετικής ενέργειας θα έρθει μια γνωριμία που μπορεί να αναστατώσει την ερωτική σας ζωή και να φέρει αλλαγές. Μην επηρεαστείτε από τρίτους που ίσως έχουν άλλη γνώμη από εσάς γιατί σε κάτι τόσο δικό σας δεν έχετε παρά να ακούσετε πρώτα από όλα την καρδιά και το ένστικτό σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον σας κάνει να πάρετε τη θέση διαιτητή, κάτι που μπορεί να ξέρετε να κάνετε πολύ καλά, αλλά στην πραγματικότητα καθόλου δεν σας αρέσει. Προσπαθήστε να δείτε το δέντρο και όχι το δάσος και να κατευθύνετε σε λύσεις που θα ωφελήσουν όλους σας και θα αποκαταστήσουν την ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η ημέρα θα έχει αρκετές εναλλαγές, επαφές και συζητήσεις, αλλά θα φέρει μαζί και μια όμορφη είδηση ή μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας βάλει σε μια πολύ δημιουργική διαδικασία. Για πολλούς από εσάς οι μέρες αυτές θα έχουν ταξίδια, αποδράσεις και νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η συνάντηση ή η συνομιλία με ένα παλιό γνωστό σας θα σας φέρει και πάλι πιο κοντά, μαζί με γλυκές αναμνήσεις. Κάποιες φορές έχετε την τάση να παρεξηγείτε λόγια ή καταστάσεις και να απομακρύνεστε χωρίς να επιδιώξετε πρώτα να δείτε τι πραγματικά έχει συμβεί. Καιρός να το αλλάξετε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Για πολλούς από εσάς αυτές οι μέρες φέρνουν αλλαγές στην καθημερινότητα και σας καλούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στραφείτε σε αγαπημένα σας κοντινά πρόσωπα αν χρειάζεστε μια γνώμη ή μια συμβουλή –αυτοί που σας αγαπούν θα αποδειχθούν οι καλύτεροι σύμβουλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αγαπάτε τις προκλήσεις και σας αρέσει να δοκιμάζετε τον εαυτό σας σε καινούργια πεδία. Αυτό σας βγαίνει σε καλό καθώς έτσι καταφέρνετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σήμερα θα σας ξεχωρίσουν άνθρωποι που μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικοί για τη μελλοντική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Αυτές τις μέρες έχει ξυπνήσει ο πιο γκρινιάρης και παραπονιάρης εαυτός σας. Όλα σας φταίνε, κανένας δεν σας προσέχει όσο θα θέλατε, νιώθετε πως δεν σας εκτιμούν όσο σας αξίζει. Όμως, μήπως λίγο υπερβάλλετε και έχετε πάρει κατάκαρδα κάποια πράγματα που δεν έχουν τόσο αξία και σημασία, αλλά τα έχετε μεγεθύνει στο κεφάλι σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η πίεση των τελευταίων ημερών στη δουλειά, στο οικογενειακό περιβάλλον ή και στα δύο, σας έχει καταβάλει και νιώθετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Με το γνωστό εφευρετικό σας τρόπο βρείτε και εφαρμόστε τις λύσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ανακούφιση και θα σας χαρίσουν ενέργεια και θετική σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην παραμυθιάζεστε από κάποιους που θέλουν να σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μπορεί το συναίσθημα να σας κάνει να θέλετε να πιστέψετε και κάποια παραμύθια, αλλά η λογική σας είναι εκεί και σας χτυπάει καμπανάκια. Ακούστε την!

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 25 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα